Vacature Administratief medewerker

Administratief medewerker in Nijmegen

Ben jij een administratief krachtpatser die op zoek is naar een nieuwe uitdaging in Nijmegen? Onze opdrachtgever is op zoek naar een Administratief Medewerker voor 32 uur per week. Wij hanteren een internationale bedrijfscultuur, en dus is het belangrijk dat je je zowel in het Nederlands als Engels uitstekend kunt uitdrukken. Kennis van de Duitse of Franse taal is een extra pluspunt. Als Administratief Medewerker zou je dag kunnen bestaan uit het verwerken van banktransacties, het inboeken van inkoopfacturen en debiteurenbeheer. Daarnaast zorg je voor een zorgvuldige afhandeling van btw- en intrastat aangiftes. Je zult de flexibiliteit van ons team versterken door deze diverse taken op jou te nemen. Ben jij de proactieve, nauwkeurige werknemer die wij zoeken? Sluit je aan bij ons dynamische team en draag bij aan de continue groei van ons bedrijf. Wacht niet langer, solliciteer vandaag nog!

Wij bieden:

Als Administratief medewerker bij onze opdrachtgever krijg je niet zomaar een baan, maar een carrière met een gezonde balans tussen werken en privé. Jij werkt 32 uur per week in Nijmegen noord, waar je verantwoordelijk bent voor uiteenlopende taken. Denk aan het verwerken van banktransacties, inboeken van inkoopfacturen, maar ook het verzorgen van btw- en intrastat aangiftes en debiteurenbeheer. Wij zoeken een gedreven collega die vloeiend Nederlands en Engels spreekt. Heb je daarnaast kennis van het Duits of Frans? Dan heb je bij ons een streepje voor! Daarbij beloven we je een marktconform salaris volgens de glastuinbouw cao. Ben jij de professional die met ons meegroeit?

Wij vragen:

Word jij onze nieuwe Administratief Medewerker? Bij onze opdrachtgever in Nijmegen noord is op zoek naar een versterking van ons team voor 32 uur per week. We zoeken iemand die zichzelf herkent in de volgende punten: • Je hebt ervaring met administratieve werkzaamheden. • Je beheerst de Nederlandse taal perfect in woord en geschrift. • Je bent handig met computers en relevante software. • Je bent betrouwbaar, nauwkeurig en stelt hoge eisen aan je eigen werk. • Je houdt van aanpakken en werken in teamverband. Zie jij jezelf al helemaal zitten binnen ons team? Solliciteer dan vandaag nog en wie weet word jij onze nieuwe collega!

Waar ga je werken:

Word jij onze nieuwe Administratief Medewerker? Bij onze opdrachtgever in Nijmegen noord bestaat jouw dag uit het ondersteunen van ons levendige en inclusieve team, om onze missie voort te zetten: het leveren van topkwaliteit exotische groenten en paddenstoelen. Je zult een rol spelen in onze bruisende werkomgeving, waar collegialiteit en respect voorop staan. Kom het team versterken en draag bij aan onze visie met jouw administratieve skills!Functie:medisch-administratief medewerker
Startdatum:12-04-2024
Ervaring:Ervaren
Educatielevel:MBO
Contracttype:Vast
Salaris:onbekend – onbekend
Uren per week:25 – 32

Heb je interesse in deze vacature en wil je graag op deze functie solliciteren? Neem dan contact op met Timing via MKBGelderlandZuidWest@timing.nl of onbekend. Of bezoek hun website https://www.timing.nl/.

Deel de vacature:

Redactie Nijmegenleeft

Leuk dat je een van de recent geplaatste vacatures hebt geopend via de nijmegenkrant. Hopelijk vind je een baan die bij je past en waar je gelukkig van wordt!

  1. Vacatures nijmegen
  2. Administratief medewerker Timing 12-04-2024

Bekijk ook andere vacatures