Ouderen uit Nijmegen beleven een bijzondere middag met Vier het Leven

Stichting Vier het Leven organiseert film-, theater en concertbezoek voor ouderen vanaf 65 waarbij ticket, begeleiding, vervoer en consumpties zijn inbegrepen.  Als jaarafsluiting beleefden ouderen uit o.a. Nijmegen en omstreken afgelopen zondag een door Vier het Leven georganiseerde matinee met Marco Bakker en het Gelders Opera en Operette gezelschap in Musis Sacrum. Het was een feest der herkenning voor zo’n 150 ouderen. Samen met 50 vrijwilligers beleefden zij een onvergetelijke middag onder het genot van een hapje en drankje.
Door het grote succes van dit soort matinees en de toenemende vraag van ouderen staan er ook voor het komende theaterseizoen diverse matinees op het programma. Daarnaast kan men blijven kiezen voor reguliere theatervoorstellingen met begeleiding in de plaatselijke theaters.

Een van de gasten zei het dit weekend zeer treffend: ““De aandacht en zorg van alle vrijwilligers bewonder ik zeer. Wat kan een mens nog meer wensen als je bijna 89 jaar bent en dankzij de stichting op deze wijze op een comfortabele manier nog naar de schouwburg kunt gaan.”

 

Naast de Vereeniging en de stadsschouwburg Nijmegen kunnen deelnemers in het nieuwe seizoen ook voorstellingen in de Lindenberg bezoeken en filmvoorstellingen in LUX. Het programma is telefonisch aan te vragen via 035 – 524 51 56) of www.4hetleven.nl.

Share this article

Bessie Cooper

Venenatis pulvinar nunc arcu lorem ornare dictum ipsum. Ante at condimentum diam a aliquet eget amet massa tempor.

Amet id aliquet enim tempor amet lacus

Dolor lectus dui a odio. Faucibus viverra massa molestie nunc odio ut. Volutpat nunc euismod diam in lobortis.