OSC Nijmegen ontvangt cheque uit handen Klaas-Jan Huntelaar

Nijmegen – Klaas-Jan Huntelaar zal aanstaande zondag aanwezig zijn op Sportpark ‘Nieuw Balveren’ in Oosterhout bij V.V. OSC. Hier zal de huidige spits van Schalke04 een cheque ter waarde van 18.750 euro uitreiken aan de club. Dit geld komt voort uit de Klaas-Jan Huntelaar-foundation, die projecten bij amateurverenigingen financieel wil ondersteunen. Eerder werd bijvoorbeeld AJc’96 uit Losser op dezelfde wijze geholpen om prachtige gerenoveerde kleedkamers te bouwen.

V.V. OSC wil met de uitgereikte cheque het 4e veld van de club volledig aankleden. Ze gaan bij dit veld overdekte dug-outs maken voor de spelers en andere acties zullen volgen om het veld aantrekkelijk te maken. V.V. OSC stuurde het project in samen met vele andere projecten, en won uiteindelijk dankzij de ruim 15.000 stemmen die het project kreeg. V.V. Kollum was ook in de race voor hun project en haalde bijna evenveel stemmen als V.V. OSC, maar net niet voldoende om de cheque van de Klaas-Jan Huntelaar-foundation binnen te slepen.

De hele zondag zal in het teken staan van de overhandiging van de cheque. Er zullen verschillende activiteiten plaatsvinden op het Sportpark, waarbij veel jeugdteams worden betrokken. Om 14.00 speelt V.V. OSC 1 tegen MASV 1 in de zondag 4e klasse, aansluitend zal de uitreiking plaatsvinden.

Share this article

Bessie Cooper

Venenatis pulvinar nunc arcu lorem ornare dictum ipsum. Ante at condimentum diam a aliquet eget amet massa tempor.

Amet id aliquet enim tempor amet lacus

Dolor lectus dui a odio. Faucibus viverra massa molestie nunc odio ut. Volutpat nunc euismod diam in lobortis.