Organiseer het evenement dat niemand wil missen

Op uitnodiging van Convention Bureau Gelderland  komen op 27 en 28 juni 100 meeting planners in Gelderland bijeen. In 24 uur leren de meeting planners hoe zij het evenement of de bijeenkomst kunnen organiseren die niemand wil missen. Topsprekers worden afgewisseld door inhoudelijke discussies en workshops. Hoe bouw je aan een sterk inhoudelijk programma, hoe haal je de juiste deelnemers binnen en hoe blijf je met die deelnemers ook na het evenement in contact.

Programma
De deelnemers gaan met ervaren professionals aan de slag om hun eigen perfecte zakelijke bijeenkomst te organiseren. Daarbij komen thema’s als ‘ontwerp je evenement’, ‘de ideale uitnodiging’ en ‘effectieve (net)werkvormen’ aan de orde. Sprekers zijn onder meer Hans Janssen (de oprichter van DenkProducties, organisator van ‘MBA in één dag’), Erik Peekel (auteur van het boek ‘Het evenement dat niemand wil missen – Hoe organiseer je dat?’) en presentatietrainer Joeri Cox (Partner bij Bento Presentaties). ‘Ervaringen uitwisselen, kennis vergaren en inspiratie opdoen staan centraal maar ik verzeker je dat het ook 24 spectaculaire uren worden’ aldus Roeland Tameling, Manager Convention Bureau Gelderland.

Deelnemers
De Convention Bureau Gelderland Summerclass 2016 is exclusief voor meeting planners die concreet aan de slag willen met de organisatie van een zakelijk event in 2017. Aan de deelnemers wordt een bijdrage van € 30,- excl. btw per persoon gevraagd, de overige kosten worden gefinancierd door de locatie- en kennispartners. Aanmelden kan via www.conventionbureau.nl.

Partners
Convention Bureau Gelderland werkt voor de Summerclass 2016 samen met diverse kennispartners zoals de Aaaaha! The Actor Company. De locatie- en service partners zijn Yellenge, Bento Presentaties, Watergoed en Burgers´  Zoo.

Share this article

Bessie Cooper

Venenatis pulvinar nunc arcu lorem ornare dictum ipsum. Ante at condimentum diam a aliquet eget amet massa tempor.

Amet id aliquet enim tempor amet lacus

Dolor lectus dui a odio. Faucibus viverra massa molestie nunc odio ut. Volutpat nunc euismod diam in lobortis.