Opnieuw Wijchense bedrijven in finale MVO Award

Uitreiking MVO Award 2015
Stichting De Maatschappelijke MeerWaarde (DMMW) organiseert op maandag 13 april aanstaande, in samenwerking met Rabobank Rijk van Nijmegen, de uitreiking van de MVO Award 2015. De uitreiking vindt plaats in De Lindenberg in Nijmegen.

Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen
De MVO Award is een prijs voor bedrijven uit de gemeenten Beuningen, Heumen, Nijmegen en Wijchen die zich onderscheiden door maatschappelijk verantwoord te ondernemen. Door de uitreiking van de MVO Award worden bedrijven die op maatschappelijk, ecologisch én economisch terrein succesvol zijn, in de spotlights gezet.


Wijchense finalisten
Na prijswinnaars Holland Food Service (2013) en Modderkolk (2014) zijn ook in 2015 weer Wijchense bedrijven doorgedrongen tot de laatste drie in de finale van de MVO Award.

De jury – onder voorzitterschap van Thed Maas – koos uit de lijst van tien laatste kandidaten op een degelijke, weloverwogen en helder beargumenteerde manier voor:

  • UTS Verkroost Nijmegen, een breed georiënteerd verhuisbedrijf;
  • Banken Champignons, champignonteelt- en handelsbedrijf uit Wijchen;
  • Sprague Europe dat zich bezighoudt met reparatie en in- en verkoop van computerapparatuur.

Uitreiking 13 april 2015
Het officiële programma vindt plaats tussen 17.30 en 19.00 uur in De Lindenberg in Nijmegen. Middels een gevarieerd programma worden de finalisten nader voorgesteld en wordt uiteindelijk de winnaar bekendgemaakt. Na afloop van de uitreiking is er een netwerkborrel waar ondernemers uit de regio elkaar ontmoeten.

Meer informatie over het programma en de finalisten vindt u binnenkort op onze website en in de social media. Aanmelden voor het bijwonen van de uitreiking kan via onze website www.demaatschappelijkemeerwaarde.nl

Stichting De Maatschappelijke MeerWaarde heeft tot doel de uitwisseling van kennis, kunde en materialen tussen het bedrijfsleven en maatschappelijke organisaties uit de gemeenten Beuningen, Heumen, Nijmegen en Wijchen te bevorderen.

Share this article

Bessie Cooper

Venenatis pulvinar nunc arcu lorem ornare dictum ipsum. Ante at condimentum diam a aliquet eget amet massa tempor.

Amet id aliquet enim tempor amet lacus

Dolor lectus dui a odio. Faucibus viverra massa molestie nunc odio ut. Volutpat nunc euismod diam in lobortis.