Opening innovatieve zonnepanelenwinkel Nijmegen

Als startschot van de verduurzaming van Nijmegen opent Zonneplan de deuren van haar zonnepanelen concept store. Inwoners kunnen in de winkel terecht voor een hypermodern zonnepanelenadvies.

Zaterdag 15 oktober om 10.00 uur wordt aan de Passage Molenpoort 6a de winkel feestelijk geopend. Iedereen is van harte uitgenodigd om deze zonnepanelen belevenis zelf te ervaren. Voor de eerste 20 bezoekers tijdens de opening staat er een goodiebag klaar.

20161012-zonneplan-1

Technologisch hoogstandje

“We openen een zonnepanelenwinkel die bol staat van beleving en kwalitatief advies”, aldus Cees-Jan Klinge, bedrijfsleider bij Zonneplan. “Zo kunnen we in de winkel middels satelliet- en vliegtuigfoto’s iedere woning in Nijmegen tot op de centimeter nauwkeurig inmeten, waarbij we direct de persoonlijke opbrengst berekenen. Hierdoor krijgt de bezoeker een waardevol en kwalitatief zonnepanelenadvies mee naar huis” aldus Klinge. En daar blijft het niet bij: zo rijdt er een robot rond voor advies, wordt er gebruik gemaakt van SoundTubes voor gericht geluid tijdens het advies en is er een VR-rondleiding waarmee de klant zich waant in een zonnepanelenfabriek.

Duurzaamheid wordt tastbaar

Volgens de bedrijfsleider zijn veel inwoners geïnteresseerd in duurzame maatregelen, maar hebben ze nog vragen of willen ze de materialen zien. Een zonnepanelensysteem is iets wat je na aankoop niet gemakkelijk retour stuurt, daarom is het fijn om van te voren alvast een gevoel te krijgen bij de producten en mogelijkheden. De winkel zorgt ervoor dat iedereen op de meest prettige manier geholpen kan worden.

Kijk voor meer informatie op zonneplan.nl/nijmegen of breng vanaf 15 oktober om 12.00 uur een bezoekje aan de Zonneplan winkel (Passage Molenpoort 6a).

Share this article

Bessie Cooper

Venenatis pulvinar nunc arcu lorem ornare dictum ipsum. Ante at condimentum diam a aliquet eget amet massa tempor.

Amet id aliquet enim tempor amet lacus

Dolor lectus dui a odio. Faucibus viverra massa molestie nunc odio ut. Volutpat nunc euismod diam in lobortis.