Open podia in Beuningen

In augustus organiseert het Hart van Beuningen elke zaterdagmiddag een Open Podium. Op deze middagen zijn (amateur)artiesten welkom om hun kunsten te laten horen of te laten zien. Of je nu zes, zestien of zestig bent, in een band speelt, in een koor zingt, kunt break dancen of een circusact uitvoert, iedereen in de omgeving is welkom om zich in te schrijven voor het Open Podium van ’t Hart van Beuningen. ‘Er vinden in het centrum van Beuningen regelmatig evenementen plaats waar veel inwoners uit het dorp op af komen. Die worden meestal getrakteerd op professioneel entertainment. Maar er is in de regio zelf zoveel talent aanwezig, dat vaak niet de kans krijgt om zich te presenteren. Voor die mensen is het Open Podium bedoeld’, aldus centrummanager Loes Jongen.

Ontmoetingsplek voor bewoners
Het mes snijdt bovendien aan twee kanten, vindt Jongen. ‘Als bewoners van Beuningen en de regio komen optreden, vinden hun familie, vrienden en buren het natuurlijk leuk om te komen kijken. Zo maak je een evenement ook tot een echte ontmoetingsplek voor de bewoners.’
Met muziek, dans of andere uitvoeringen wordt de zomer in Beuningen extra gezellig. De optredens zijn op het Julianaplein tussen 15.00 en 16.00 uur. Heb je belangstelling om je kunsten te vertonen voor een breed winkelend publiek? Neem dan contact op via info@hartvanbeuningen.nl of bel naar Loes Jongen, 06-21867338.

Deel dit artikel

Amet id aliquet enim tempor amet lacus

Dolor lectus dui a odio. Faucibus viverra massa molestie nunc odio ut. Volutpat nunc euismod diam in lobortis.