Open huis Zelfregiecentrum Nijmegen

Wil jij meer invloed op je eigen leven? Zelfregiecentrum Nijmegen biedt coaching, training, ontmoeting en tal van andere activiteiten om je daarbij te ondersteunen. Op donderdag 7 september houden ze Open Huis op de St. Jorisstraat 72. Dat is een uitgelezen mogelijkheid om te verkennen of zij iets voor jou kunnen betekenen.

Op deze dag is er tussen 15.00-18.00 uur een informatiemarkt waar de medewerkers je kunnen vertellen over de verschillende activiteiten. Er zijn ook diverse workshops waar je zelf ervaring kunt opdoen, bijvoorbeeld de trainingen ‘Jezelf presenteren’ en ‘Werken Met Eigen Ervaring’. Verder is er een hapje en een drankje en klinkt er livemuziek in de tuin met prachtig terras.

In beweging komen

Zelfregiecentrum Nijmegen is er voor iedereen die meer grip op zijn leven wenst en daar ook iets aan wil doen. Weet je nog niet in welke richting je precies wilt bewegen? Dat maakt niet uit. Daar komen ze in overleg wel achter, bijvoorbeeld met de Zelfregieroute. Als je die route volgt, samen met een coach, dan kom je als vanzelf uit bij één doel of wens waar je mee aan de slag gaat.

Lastige eerste stap

Soms is het wel lastig om die eerste stap te zetten. Het is goed om te weten dat ze oprecht belangstelling hebben in jouw persoon en jouw verhaal. En dat ze je willen helpen bij het zetten van vervolgstappen in de richting die jij voor ogen hebt. Want dat is de kern van zelfregie: dat jij aan het stuur zit. Elke werkdag kun je sowieso ’s ochtends binnen stappen bij de open inloop, waar een gastvrouw of -heer je welkom heet met een kopje koffie of thee. Zij kunnen je meer vertellen over wat we aan activiteiten in huis hebben. Van mindfulness tot djembé spelen. En van de WRAP-training tot GRIP-coaching. Als je niet zomaar wilt binnenlopen, kun je ook altijd een afspraak maken voor een kennismakingsgesprek, tel. (024) 75 111 20. Een eventuele begeleider is ook welkom.

Springplank

Je kunt het Open Huis natuurlijk ook als springplank gebruiken. Maak kennis met de waaier aan mogelijkheden die ze je kunnen bieden. Ook als je overweegt vrijwilligerswerk bij hen te doen of stage te lopen, ben je van harte welkom!

Meer informatie?

Als je op de hoogte wilt zijn van alle activiteiten, kun je je opgeven voor de digitale nieuwsbrief: stuur een mailtje aan b.vd.putten@zrcn.nl. Je vindt ook meer informatie op www.zrcn.nl en de Facebookpagina. Zelfregiecentrum heeft overigens ook een locatie op de Limoslaan 10 (www.dekentering.info).

Deel dit artikel

Amet id aliquet enim tempor amet lacus

Dolor lectus dui a odio. Faucibus viverra massa molestie nunc odio ut. Volutpat nunc euismod diam in lobortis.