Open huis 3-kamerappartementen De Plataan

Ben je op zoek naar een ruim huurappartement in de omgeving van Nijmegen? Neem dan vrijdag 6 mei tussen 16.30 uur en 18.30 uur een kijkje in De Plataan. Vestia verhuurt hier 3-kamer appartementen. Er zijn nog verschillende type appartementen beschikbaar. Huur je twaalf maanden, dan betaal je nu slechts elf maanden.

Interieur De Plataan

Modelwoning ingericht

Aan Parklaan 241 vind je een modelwoning. Zo krijg je een goed beeld van de mogelijkheden voor je inrichting. De vrije sector huurappartementen (±85m2) zijn ruim van opzet. De woonkamer, voorzien van een open keuken met inbouwapparatuur, biedt toegang tot het balkon. Er is een aparte toiletruimte en een toilet in de badkamer. Elk appartement beschikt over een eigen, afsluitbare bergruimte en een parkeerplaats in de parkeergarage op de begane grond. Hier is ook de gemeenschappelijke stalling voor fietsen. Op de parkeergarage is een binnentuin en op de tweede etage is bovendien een dakterras.

Een unieke plek, vlakbij Nijmegen

Park Dekkerswald, zoals de plek heet waar het gebouw staat, ligt midden in de prachtige natuur van het Groesbeeks heuvelland. Je loopt zo het bos in voor een heerlijke wandeling. Binnen tien minuten sta je in hartje Nijmegen.

Share this article

Bessie Cooper

Venenatis pulvinar nunc arcu lorem ornare dictum ipsum. Ante at condimentum diam a aliquet eget amet massa tempor.

Amet id aliquet enim tempor amet lacus

Dolor lectus dui a odio. Faucibus viverra massa molestie nunc odio ut. Volutpat nunc euismod diam in lobortis.