OPEN DAG Kunst & Cultuurplein de Verspiegeling

21 september 2014 van 10.00 – 19.00 uur
Biezenstraat 79-­‐1, Nijmegen

OPEN DAG
Op 21 september staan de deuren van Kunst & Cultuurplein de Verspiegeling de hele dag open. Tussen 10.00-­‐19.00uur kan iedereen die zin heeft (van jong tot oud) gratis komen proefdraaien in de proefles van hun keuze. Alle cursussen en docenten presenteren zich deze dag middels een gratis les. Toneel, theater, zang, dans, yoga, capoeira voor kinderen, studenten en volwassenen er is van alles te beleven. En als je niet zo’n zin hebt om mee te doen, kijken kan natuurlijk ook.

Kijk op de site voor het volledige programma: www.deverspiegeling.nl

Tot dan!

Stichting Kunst & Cultuurplein De Verspiegeling
De Verspiegeling begon in 2010 als eenmanszaak en verzorgde in eerste instantie ‘slechts’ toneel-­‐ en theatercursussen. Met de toenemende vraag en een eerste eigen ruimte breidde het aanbod zich snel uit naar de andere vlakken van de kunst. Zo verzorgt ze sinds 2012 ook workshops/cursussen dans, zang, capoeira en kinderkunst.
Deze uitbreiding kon haar ambities en de vraag naar het beoefenen van de kunsten echter nog niet dekken. Een jaar later (september 2013) verhuisde ze dan ook naar de Biezenstraat, waar ze een schuur, bijruimtes en grote zolder omtoverde tot een heuse theaterzaal, foyer en grote repetitiezolder met kleedkamers en veel ruimte voor attributen/decor. De eenmanszaak groeide daarbij uit tot een stichting (Stichting Kunst & Cultuurplein De Verspiegeling) waardoor ze haar missie mogelijk kon maken. Inmiddels wordt ze ondersteund door gemeente Nijmegen en het VSB fonds.

Kom naar de open dag en proef mee!
Check het programma: www.deverspiegeling.nl

Share this article

Bessie Cooper

Venenatis pulvinar nunc arcu lorem ornare dictum ipsum. Ante at condimentum diam a aliquet eget amet massa tempor.

Amet id aliquet enim tempor amet lacus

Dolor lectus dui a odio. Faucibus viverra massa molestie nunc odio ut. Volutpat nunc euismod diam in lobortis.