Ook in 2014 tour Paul Wilbur met band & projectkoor door Nederland

Ook in 2014 tour Paul Wilbur met band & projectkoor door Nederland

Het was voor veel mensen een hoogtepunt van het jaar; de concerten die messianic aanbiddingsleider Paul Wilbur met zijn band en een projectkoor van The Choir Company dit jaar gaven in ons land. Dat het naar meer smaakt, blijkt wel uit de reacties. En dus trekt Wilbur ook in 2014 met band & projectkoor langs diverse steden. Tijdens de concertdagen in april zullen er ook weer seminars gehouden worden, waarover binnenkort meer info volgt.

De meeste mensen zullen Paul Wilbur kennen van het lied‘Praise Adonai’, dat hij bekend maakte. Wilbur geldt alseen pionier van het ‘messianic praise’ genre, waarinfolklore en een hart voor Israël steevast doorklinken. Maarwie een concert van Paul Wilbur bezoekt, ziet ookliefhebbers van ‘gewone’ aanbiddingsmuziek; jong en oudtrekken zo samen op aan de hand van de aanstekelijkemuziek van de Amerikaan.Met de concerten van Paul Wilbur in Nederland bleek eenduidelijke vonk over te slaan die de aanbiddingsleider zelfook heeft ervaren. Hij komt dan ook graag terug met eennieuw programma waar natuurlijk ook zijn klassiekers enzijn recente materiaal van de cd ‘Your Great Name’(distributie Hope Products) in terugkeren.

Opnieuw worden Paul en zijn band op de avonden bijgestaan door een groot projectkoor van The ChoirCompany. Het levert massale zangpartijen op en een extra dimensie aan toch al veelkleurige muziek diegegarandeert haar impact zal hebben! En om de beleving helemaal compleet te maken, kunnengeinteresseerden overdag weer seminars volgen, gegeven door Paul en zijn band, waarover nader informatienog volgt viawww.events4christ.nl.

De geplande optredens in 2014 zijn op de volgende tijden en plaatsen (aanvang overal 20:00 uur):

4 april 2014 – Koningskerk Zwolle
5 april 2014 – Levend Evangelie Gemeente Aalsmeerderbrug
6 april 2014 – Kom En Zie Rotterdam

Deel dit artikel

Amet id aliquet enim tempor amet lacus

Dolor lectus dui a odio. Faucibus viverra massa molestie nunc odio ut. Volutpat nunc euismod diam in lobortis.