Vacature Ontwikkelaar

Ontwikkelaar in Nijmegen

Ontwikkelaar bij Plugz: Jouw Code Vormt de Toekomst van Innovatie

Bij Plugz ben je niet zomaar een code-expert; je bent een ESSENTIEEL onderdeel van ons hechte team, waar je de toekomst van innovatie in duurzame mobiliteit mede bepaalt.

Plugz, een dynamische en innovatieve startup die de wereld van duurzame mobiliteit vormgeeft, zoekt een getalenteerde Ontwikkelaar om ons vooruitstrevende team te versterken. Hier ben je niet enkel een code-expert; je bent een essentieel onderdeel van ons team, waarmee je de toekomst van innovatie in duurzame mobiliteit vormgeeft. Onze toewijding aan vooruitgang wordt aangestuurd door een hecht team van avonturiers.

Als Ontwikkelaar bij Plugz ben je verantwoordelijk voor het ontwikkelen van een innovatief en schaalbaar reserveringsplatform en neem je actief deel aan Agile planningssessies. Jouw rol omvat niet alleen het testen van je eigen software maar ook het waarborgen van de kwaliteit van oplossingen, met als doel het succesvol opleveren van softwareproducten binnen gestelde deadlines. Actieve deelname aan softwareontwikkelingsprojecten, waaronder back-end development voor API-systemen, app-ontwikkeling voor externe partijen en de ontwikkeling van een schaalbaar configuratieportal, staat centraal in jouw toekomstige avontuur.

Bij Plugz ben je een pionier, waarbij je bijdraagt aan de energietransitie en maatschappelijke doelen hoog op de agenda hebt staan. Je bent niet slechts een schakel in de ketting; je bent de motor van innovatie voor duurzame mobiliteit. Samen met ons team ben je de drijvende kracht achter technologische vooruitgang die niet alleen de industrie transformeert, maar ook een directe bijdrage levert aan een duurzame en maatschappelijk verantwoorde toekomst.

Je volgt de laatste ontwikkelingen in de branche op de voet en draagt actief bij aan innovatie, met een specifieke focus op technologische vooruitgang die direct bijdraagt aan maatschappelijke doelen en de energietransitie. Dit alles mag je doen vanuit onze fijne werklocatie met enthousiaste en gezellige collega's in het bruisende centrum van Nijmegen.

Wat breng je mee

 • Ervaring met programmeertalen zoals NodeJS en PHP Laravel en technieken als livewire, GraphQL, React, RabbitMQ. Daarnaast ben je bekend met microservices architectuur en Docker;
 • Soft skills: Nieuwsgierigheid, probleemoplossend vermogen, durf en lef;
 • Minimaal 3-5 jaar ervaring in softwareontwikkeling;
 • Een ICT-gerelateerde opleiding op minimaal MBO niveau 4;
 • Certificeringen of kwalificaties in relevante technologieën zijn een pluspunt.
 • Last but not least, je herkent jezelf in de kerncompetenties van Plugz: Creativiteit, Flexibiliteit, Doorzettingsvermogen, Samenwerking en Leergierigheid.

Bij Plugz draait het niet alleen om het schrijven van code; het gaat om het vormgeven van een duurzame toekomst. Ben jij klaar voor het avontuur? Sluit je aan bij ons team en vorm mee de weg naar een groenere, slimmere mobiliteit!

Wij zijn

Plugz is een jong, dynamisch en snelgroeiend bedrijf met grote ambities in de wereld van elektrisch rijden. Ons innovatieve platform leidt de transitie naar duurzaam laden voor organisaties zoals logistieke partijen, hotels en kantoren. We zijn trots op de selectie als finalist voor de Laad Infra Innovatie award 2023, een erkenning van onze toewijding aan innovatie en duurzame mobiliteit!

Bij Plugz geloven we dat de toekomst van vervoer niet alleen duurzaam maar ook efficiënt moet zijn. Onze visie is gebaseerd op het idee van "doe meer met minder", waarbij we ons richten op het maximaliseren van het gebruik van bestaande oplaadinfrastructuur in plaats van het bouwen van extra oplaadpunten.

Wij streven naar een toekomst waarin elektrische laden niet alleen een milieuvriendelijke keuze is, maar ook een gemakkelijke en schaalbare optie moet zijn voor iedereen. Met onze innovatieve en slimme softwareoplossingen willen we de beschikbare infrastructuur optimaal benutten en het laadproces voor gebruikers op locatie en onderweg te vereenvoudigen en verbeteren.

Onze oplossingen zijn ontworpen om naadloos te integreren met bestaande oplaadinfrastructuur en de efficiëntie van het oplaadproces te verbeteren.

Bij Plugz heerst een cultuur van creativiteit en vertrouwen, waar pionieren en innoveren gepaard gaat met vallen en opstaan. Diversiteit en inclusiviteit zijn voor ons de sleutels tot innovatie en succes. Op dit moment bestaat Plugz uit 10 medewerkers, gezien onze grote ambities verwachten we de komende periode verder uit te breiden. In deze functie rapporteer je aan het management.

Ben jij klaar om met ons het verschil te maken?

Wij bieden jou

 • Een uitdagende baan bij een ambitieuze startup;
 • Een dienstverband van 0,8 - 1,0 fte;
 • Een salaris tussen € 4.000,- en € 5.000,- bij fulltime dienstverband afhankelijk van leeftijd en ervaring;
 • Bonusregeling afhankelijk van behaalde resultaten;
 • Vakantietoeslag van 8% van het bruto jaarsalaris;
 • 28 vakantiedagen op fulltime basis;
 • Een fijne werkplek met energieke collega's in het centrum van Nijmegen met alle faciliteiten binnen handbereik;
 • Een mobiele telefoon en een laptop;
 • Opleidings- en ontwikkelingsmogelijkheden, wij vinden het namelijk belangrijk dat je jezelf blijft ontwikkelen;
 • Flexibele werktijden en de mogelijkheid om vanuit huis te werken;
 • Wij vinden het belangrijk dat jij lekker in je vel zit: we bieden je ruimte voor wekelijks sporten en sportcontributie vergoeding;
 • Geplande en ongeplande borrels om successen te vieren.

Voor inhoudelijke vragen neem contact op met , , via of

Wil je de sfeer proeven en nader kennismaken? Kom langs voor een kop koffie op onze prachtige locatie.

Praktische informatie en solliciteren

Je kunt solliciteren door een mail te sturen aan via met jouw CV en motivatie (in eigen gekozen vorm).

Tijdens het wervingsproces worden sollicitaties beoordeeld en gesprekken gepland. Je ontvangt op korte termijn een terugkoppeling en informatie over het vervolgtraject. Gesprekken worden in overleg ingepland, en we streven naar indiensttreding per 1 april 2024.

Acquisitie n.a.v. deze advertentie wordt niet op prijs gesteld.

Some of our clients

We love to give our innovations to our clients and optimize there charge infrastructure to the max.

Get in the Queue line

Maak een afspraak met ons sales team om uw project te bespreken.

Contact

Hier vindt u onze verschillende producten en diensten van Plugz.

Over Plugz

Bij Plugz begrijpen we de groeiende behoefte aan betrouwbaar en efficiënt opladen van elektrische voertuigen.

Functie:ontwikkelaar
Startdatum:11-03-2024
Ervaring:Ervaren
Educatielevel:HBO
Contracttype:Vast
Salaris:4000 – 5000
Uren per week:1 – 40

Heb je interesse in deze vacature en wil je graag op deze functie solliciteren? Neem dan contact op met Unknown via Unknown of Unknown. Of bezoek hun website Unknown.

Deel de vacature:

Redactie Nijmegenleeft

Leuk dat je een van de recent geplaatste vacatures hebt geopend via de nijmegenkrant. Hopelijk vind je een baan die bij je past en waar je gelukkig van wordt!

 1. Ontwikkelaar PLUGZ 11-03-2024

Bekijk ook andere vacatures