Ontstressen aan de Waal op 15 juni!

Waar kun je beter ontstressen dan in de natuur? De Beuningse uiterwaarden zijn een prima plek om de dag ontspannen te beginnen. Zondag 15 juni begeleidt docente Irma Soetekouw u in een serie tai-chi oefeningen. De lessenserie loopt door tot eind mei.

De oefeningen zijn geschikt voor mensen van alle leeftijden, en hebben een positief effect op zowel lichaam als geest. Na afloop keert u fit en ontspannen terug naar Het Dijkmagazijn, waar koffie en thee klaar staat.

In juni volgen er nog twee bijeenkomsten. Elke zondag komen andere oefeningen aan bod. Het is ook mogelijk om aan elke bijeenkomst apart deel te nemen. U kunt het dus geheel vrijblijvend een keer proberen. Als de activiteit bij slecht weer niet doorgaat, wordt dit op zondag om 9.00 uur bekend gemaakt via www.irmasoetekouw.nl.

 

Ontstressen aan de Waal, zondag 15 juni, 10.30-12.00 uur. Start bij Het Dijkmagazijn, Dijk 41, Beuningen. Deelname € 5,- per keer. De data van volgende bijeenkomsten in deze serie vindt u in de agenda op www.hetdijkmagazijn.nl.

Voor informatie en reservering: info@irmasoetekouw.nl.

Deel dit artikel

Amet id aliquet enim tempor amet lacus

Dolor lectus dui a odio. Faucibus viverra massa molestie nunc odio ut. Volutpat nunc euismod diam in lobortis.