Ondersteuning bij het vinden van werk

Het nieuwe WerkBedrijf is van start gegaan. Dit arbeidsbemiddelingsbedrijf voert in opdracht van de gemeenten het re-integratiedeel van de Participatiewet uit, die sinds 1 januari 2015 van kracht is. Het WerkBedrijf is een samenwerking van de gemeente Wijchen met zes andere gemeenten in het Rijk van Nijmegen. In de loop van 2015 gaat ook sociale werkvoorziening Breed op in het WerkBedrijf.

Het WerkBedrijf verbindt werkgevers met werkzoekenden in de regio. Het gaat om een heel gevarieerde groep van werkzoekenden, die hulp nodig heeft bij het vinden van werk: uitkeringsgerechtigden, mensen met een arbeidsbeperking, pas afgestudeerden en mensen die arbeidsmatige dagbesteding willen. De ondersteuning van het WerkBedrijf varieert van hulp bij solliciteren, training en ontwikkeling tot begeleiding op de werkvloer. Heeft of wilt u een uitkering, dan meldt uw klantmanager u aan. Is dat niet het geval, maar heeft u wel hulp nodig bij het vinden van werk of heeft u een arbeidsbeperking ? Neem dan zelf contact op met het WerkBedrijf. Voor jongeren is er een speciaal Jongerenloket bij het WerkBedrijf.

Kijk voor meer informatie op www.werkbedrijfrvn.nl. Het telefoonnummer voor kandidaten (werkzoekenden) is 024 329 21 00. Bent u werkgever? Bent u op zoek naar personeel? Of kunt u advies gebruiken op het gebied van personeel of de arbeidsmarkt? Neem dan contact op het WerkBedrijf Rijk van Nijmegen. Zij zijn het aanspreekpunt voor al uw vragen op het gebied van personeel.

Share this article

Bessie Cooper

Venenatis pulvinar nunc arcu lorem ornare dictum ipsum. Ante at condimentum diam a aliquet eget amet massa tempor.

Amet id aliquet enim tempor amet lacus

Dolor lectus dui a odio. Faucibus viverra massa molestie nunc odio ut. Volutpat nunc euismod diam in lobortis.