Nomineren voor Avond van de Nijmeegse Sport 2017

Nijmegen heeft vele topsporters en sporttalenten. Ook in 2017 hebben zij weer mooie en bijzondere prestaties geleverd. Op vrijdag 2 maart 2018 staan Nijmeegse sporthelden in de schijnwerpers op de Avond van Nijmeegse Sport in de Jan Massinkhal. 

De gemeente Nijmegen is op zoek naar sporthelden die een prijs verdienen. Iedereen mag kandidaten voordragen die in 2017 een bijzondere prestatie hebben geleverd. Dus kent u een sporter die in Nijmegen woont, of lid is van een sportvereniging in Nijmegen? Of een Nijmeegse sportploeg of sportactiviteit die het verdient om in het zonnetje te worden gezet? Laat het ons weten.
U kunt kandidaten nomineren voor prijzen in de volgende categorieën:
1.       Sporter van het jaar
2.       Sportploeg van het jaar
3.       Sporttalentprijs individueel
4.       Sporttalentprijs teams
5.       Sportinitiatiefprijs
Nomineren en stemmen
U kunt kandidaten voordragen tot en met woensdag 4 januari via nijmegen.nl/avondvdsport. Een vakjury beoordeelt de nominaties en maakt per categorie drie genomineerden bekend. Vervolgens mag iedereen stemmen op zijn/haar favoriete kandidaat.
Geïnteresseerden zijn welkom op de Avond van de Nijmeegse Sport waarop de prijzen worden uitgereikt. Het programma begint om 20.00 uur, inloop vanaf 19.00 uur.

Share this article

Bessie Cooper

Venenatis pulvinar nunc arcu lorem ornare dictum ipsum. Ante at condimentum diam a aliquet eget amet massa tempor.

Amet id aliquet enim tempor amet lacus

Dolor lectus dui a odio. Faucibus viverra massa molestie nunc odio ut. Volutpat nunc euismod diam in lobortis.