Niña Weijers signeert haar debuut De Consequenties bij Dekker vd Vegt

Op zaterdag 29 november is Niña Weijers te gast bij Dekker v.d. Vegt om haar debuutroman De Consequenties te signeren. Deze werd genomineerd voor de Bronzen Uil en won de Anton Wachterprijs 2014. Een Franse vertaling is in de maak.
Zij signeert van 15.00 tot 16.00 uur.

De Consequenties
Minnie Panis, ooit een piepkleine couveusebaby en ternauwernood levensvatbaar verklaard, is een gevierde jonge kunstenares. Met haar eigen leven als basismateriaal maakt ze van de werkelijkheid een laboratorium. Ze staat aan de vooravond van een experiment dat wel eens het hoogtepunt van haar oeuvre kan worden, wanneer het verleden zich aandient in de vorm van een brief en een serie eigenaardige déjà vu ‘s. Hoe ver kan ze de realiteit manipuleren zonder zichzelf te verliezen?
De consequenties is een roman over de keuze tussen verdwijnen en overleven, en het grote verlangen door een ander gezien te worden.

Niña Weijers (Nijmegen, 1987) studeerde literatuurwetenschap in Amsterdam en Dublin. Ze schreef korte verhalen en essays voor diverse tijdschriften en in 2010 won zij de schrijfwedstrijd Write Now! ! en ze publiceerde korte verhalen in o.a. De Gids en Passionate Magazine.

Ze schrijft voor De Groene Amsterdammer (recensies en een online-column), is redacteur bij De Gids en maakt samen met Simone van Saarloos de talkshow Weijers & Van Saarloos.
Door OPZIJ werd ze in 2013 uitgeroepen tot een van de ’35 schrijfsters onder de 35’.
In mei 2014 verscheen haar debuutroman De consequenties bij uitgeverij Atlas Contact.

Titel: De Consequenties
Auteur: Niña Weijers
Prijs: € 19,99
Uitgeverij Atlas Contact

Share this article

Bessie Cooper

Venenatis pulvinar nunc arcu lorem ornare dictum ipsum. Ante at condimentum diam a aliquet eget amet massa tempor.

Amet id aliquet enim tempor amet lacus

Dolor lectus dui a odio. Faucibus viverra massa molestie nunc odio ut. Volutpat nunc euismod diam in lobortis.