Nijmegenaren aangehouden voor doodrijden 22-jarige vrouw in Oss

De vrouw die in de Nieuwjaarsnacht in Oss op haar fiets werd aangereden en zwaar gewond naar het ziekenhuis werd overgebracht, is daar zondagavond overleden. De politie heeft inmiddels drie verdachten aangehouden.

Het ongeval gebeurde om 1.10 uur op de kruising van de Dr. Saal van Zwanenbergsingel en de Ruwaardsingel. De 22-jarige vrouw uit Geffen werd aangereden door een auto, waarvan de bestuurder er met hoge snelheid vandoor ging. Een kentekenplaat bleef achter, waardoor de politie wist dat het om een Renault Megane ging. De politie is direct een groot onderzoek gestart.

Inmiddels heeft de politie zondagochtend drie personen aangehouden die vermoedelijk inzittende of bestuurder van de auto zijn geweest. Het gaat om een 28-jarige man uit Nijmegen, een 30-jarige Nijmegenaar en een 21-jarige man, ook uit Nijmegen. Zij zijn ingesloten en na verhoor zijn ze in verzekering gesteld.

De auto waarmee het misdrijf is gepleegd is vanochtend vroeg in Oss aangetroffen, de auto is voor sporenonderzoek door de politie in beslag genomen.

Share this article

Bessie Cooper

Venenatis pulvinar nunc arcu lorem ornare dictum ipsum. Ante at condimentum diam a aliquet eget amet massa tempor.

Amet id aliquet enim tempor amet lacus

Dolor lectus dui a odio. Faucibus viverra massa molestie nunc odio ut. Volutpat nunc euismod diam in lobortis.