Nijmeegse Vierdaagse presenteert uniek interactief fotoboek

Nijmegen – De Nijmeegse Vierdaagse lanceert een uniek interactief fotoboek waarbij de foto’s niet alleen gemaakt werden door professionele fotografen maar ook door deelnemers en bezoekers zelf. Op zondag 30 november presenteert de organisatie het boek met een dagvullend programma in boekhandel Dekker v.d. Vegt.

Naast de 44 pagina’s met foto’s gemaakt door de officiële Vierdaagse fotografen zijn er in het boek 8 pagina’s gereserveerd die deelnemers en bezoekers met hun eigen foto’s kunnen vullen. Geïnteresseerden worden verzocht hun Vierdaagse foto’s op USB-stick mee te nemen waarna deze ter plekke in een gepersonaliseerd exemplaar van het boek zullen worden geplaatst.

In de presentatie staat niet alleen de Vierdaagse maar ook de stad Nijmegen centraal. Zo zal stadsdichter Marijke Hanegraaf een speciaal voor de gelegenheid geschreven gedicht over de Vierdaagse voordragen, wordt het boek officieel overhandigd aan de gemeente Nijmegen en is er bewust gekozen voor boekhandel Dekker v.d. Vegt als locatie. “Het past om in een winkel die door de Nijmeegse bevolking een warm hart wordt toegedragen een fotoboek van een typisch Nijmeegs evenement te lanceren.” aldus Rolf Namjesky, directeur van Fotovoordelig, uitgever van het fotoboek.

Verder op het programma staan presentaties van de Vierdaagse fotografen en de overhandiging van het boek aan marsleider Johan Willemstein, recordloper Bert van der Lans (82) en jongste Vierdaagse deelnemer ooit, Mischa van Mourik (11).

Geïnteresseerden kunnen van 12:00u tot 17:00u terecht om hun eigen unieke exemplaar van het boek te laten maken. Het boek is tevens te bekijken en te bestellen via www.fotovoordelig.nl/vierdaagse

Share this article

Bessie Cooper

Venenatis pulvinar nunc arcu lorem ornare dictum ipsum. Ante at condimentum diam a aliquet eget amet massa tempor.

Amet id aliquet enim tempor amet lacus

Dolor lectus dui a odio. Faucibus viverra massa molestie nunc odio ut. Volutpat nunc euismod diam in lobortis.