Nijmeegse Vierdaagse lanceert uniek interactief fotoboek

Nijmegen – De Nijmeegse Vierdaagse viert dit jaar haar 98ste editie met een uniek interactief fotoboek. In samenwerking met fotoboekenproducent Fotovoordelig introduceert de organisatie een boek waarbij de foto’s niet alleen gemaakt werden door een team van nationale topfotografen maar ook door deelnemers en bezoekers zelf. 

Naast de 44 pagina’s met foto’s gemaakt door de officiële Vierdaagse fotografen zijn er in het boek 8 pagina’s gereserveerd die deelnemers en bezoekers met hun eigen foto’s kunnen vullen. “Kopers van het fotoboek kunnen met een paar klikken op de knop hun eigen foto’s uploaden en zo hun eigen versie van het boek maken en laten afdrukken. Op die manier biedt het boek een zeer persoonlijke herbeleving van de Vierdaagse voor iedereen die erbij was” aldus Rolf Namjesky, directeur van Fotovoordelig.

Geïnteresseerden die geen eigen foto’s willen toevoegen kunnen het boek gewoon in zijn originele vorm bestellen. De 44 redactionele pagina’s bevatten een sfeervol beeldverslag van de mooiste en ontroerendste momenten van de Nijmeegse Vierdaagse 2014 verpakt in een luxe A4 hardcover fotoboek. Het boek is direct te bekijken en te bestellen via www.fotovoordelig.nl/kanaal/vierdaagse.html 

Share this article

Bessie Cooper

Venenatis pulvinar nunc arcu lorem ornare dictum ipsum. Ante at condimentum diam a aliquet eget amet massa tempor.

Amet id aliquet enim tempor amet lacus

Dolor lectus dui a odio. Faucibus viverra massa molestie nunc odio ut. Volutpat nunc euismod diam in lobortis.