Nijmeegse Leuke luitjes willen op stap

Tientallen Leuke luitjes uit Nijmegen zoeken een of meer buurtgenoten van 60 jaar of ouder om samen op stap te gaan.

Ze hebben zich aangemeld bij Leuke luitjes om maatjes te vinden. Sinds vorig jaar zomer zijn al diverse mensen met elkaar in contact gebracht. Ze gaan samen op stap. Maar het is niet klaar. Nog niet iedereen heeft al voldoende nieuwe contacten gevonden. De organisatie zoekt nog meer Leuke luitjes en dan vooral 60-plussers die willen wandelen, naar cultuur of samen een hapje willen eten.

Buurtgenoten vinden
Buurtgenoten samen op pad? Dat lukt dankzij Leuke luitjes, zo blijkt uit reactie van deelnemers: “Jullie doen zo je beste met deze leuke site om mensen bij elkaar te krijgen en het lukt ook goed. Ik heb zo al een paar leuke mensen ontmoet en wil jullie daarvoor bedanken.” Of een andere deelnemer: “Bedankt voor de bemiddeling. Het is gelukt en we hebben al ‘n eerste wandeling gemaakt. Ik zou graag met nog meer mensen in contact komen die graag wandelen.”

Nijmeegse Leuke luitjes
Ook in Nijmegen zijn Leuke luitjes. Reeds 43 mensen hebben zich aangemeld. De meeste deelnemers zijn vrouwen. De oudste is maar liefst 100 jaar, de jongste is 55 jaar. Ze hebben interesse in cultuur, wandelen, of samen iets drinken of een hapje eten. Voor meer informatie : https://leukeluitjes.nl/activiteiten. Na intikken van de postcode worden Nijmeegse Leuke luitjes zichtbaar en wat ze willen doen.

Leuke luitjes zijn dichterbij dan je denkt!
Via Leuke luitjes kan iedereen in contact komen met mensen in de buurt die dezelfde hobby’s hebben als zijzelf. Om die buurtgenoot makkelijker te vinden is Leuke luitjes opgericht. Aanmelden is simpel en gratis.

Share this article

Bessie Cooper

Venenatis pulvinar nunc arcu lorem ornare dictum ipsum. Ante at condimentum diam a aliquet eget amet massa tempor.

Amet id aliquet enim tempor amet lacus

Dolor lectus dui a odio. Faucibus viverra massa molestie nunc odio ut. Volutpat nunc euismod diam in lobortis.