Nijmeegs Mannenkoor treedt op tijdens het Chio – Aken

Elk jaar in de zomer vindt het CHIO Aachen plaats, het Concours Hippique International Officieel. Het belangrijkste paardensport evenement ter wereld. Voor paardenliefhebbers en kijklustigen geweldig om daarbij te zijn.

De directie van het CHIO Aachen heeft het Nijmeegs Mannenkoor uitgenodigd om op zondag 10 juli 2016 de oekumenischer Gottesdienst met zang te begeleiden. Op deze Soerser Sonntag, tevens de openingsdag van het CHIO, zal het koor onder leiding van Dion Ritten (Kerkrade) in het Deutscher Bank Stadion (5.100 toeschouwers) acte de préséance geven. In 2013 was het eerste CHIO optreden in Aken, een meer dan geweldige ervaring. U kunt daarbij zijn!

Een aantal weken repeteren en dan naar Aken.

Speciaal voor deze gelegenheid stellen ze zangers in de gelegenheid om aan te sluiten. Tenoren, baritons en bassen zijn welkom. Een van de leden zal uw coach zijn, opdat u snel zult acclimatiseren.

Overzicht

Voor alle repetities (binnenkort aanmelden), inclusief stemtest, tot en met het kooroptreden in Aken zijn de deelname kosten € 55,00. Reiskosten (per bus) + hapjes en drankjes onderweg zijn voor eigen rekening. Nadere plannen worden momenteel uitgewerkt.

Interesse?

Belangstellenden kunnen zich melden bij Ferdy Kokke. U kunt hem bereiken via zijn telefoonnummer 0485 – 750665 of per mail f.kokke@ziggo.nl.

Share this article

Bessie Cooper

Venenatis pulvinar nunc arcu lorem ornare dictum ipsum. Ante at condimentum diam a aliquet eget amet massa tempor.

Amet id aliquet enim tempor amet lacus

Dolor lectus dui a odio. Faucibus viverra massa molestie nunc odio ut. Volutpat nunc euismod diam in lobortis.