Nieuwe plattegronden Rijk van Nijmegen

Deze week zijn de kunststof plattegronden vernieuwd op prominente locaties binnen Rijk van Nijmegen. Ook online is Rijk van Nijmegen in kaart gebracht op gemeentewijzer.nl. Inwoners vinden hier evenementen, faciliteiten en lokale instellingen uit hun eigen gemeente. Gemeentewijzer wijst inwoners hiermee de weg in hun gemeente en houdt ze op de hoogte van alles wat er in de buurt of in een andere gemeente te doen is.

Lokale woonomgeving  leefbaarder

Inwoners dragen zelf bij door het gratis toevoegen van evenementen en informatie van hun eigen vereniging of lokale instelling op het gebied van onderwijs, gezondheid, sport en cultuur. Evert Top, directeur:  “Wij verwachten dat Gemeentewijzer.nl de lokale woonomgeving leefbaarder maakt. Door de interactiviteit wordt de betrokkenheid in de eigen buurt bevorderd. Het is een website gemaakt voor en door de lokale bevolking.”

Over Gemeentewijzer

Gemeentewijzer is een multimediale en interactieve dienstverlener. Naast haar interactief platform zijn zij exploitant van kunststof plattegronden met daarbij geplaatste advertenties.

Deel dit artikel

Amet id aliquet enim tempor amet lacus

Dolor lectus dui a odio. Faucibus viverra massa molestie nunc odio ut. Volutpat nunc euismod diam in lobortis.