Nieuwe Jumbo City en La Place restaurant in Nijmegen

Jumbo opent vandaag om 11.00 uur de deuren van haar nieuwe binnenstedelijke gemakswinkel, aan de Grote Markt 1-3 in Nijmegen. Tegelijkertijd opent La Place in hetzelfde gebouw op de eerste etage een nieuw La Place restaurant.

Inwoners en bezoekers van de hoofdstad kunnen vanaf dan bij Jumbo City terecht voor zowel de dagelijkse boodschappen als een ruim aanbod van verse producten voor thuis of onderweg. Alle maaltijden uit eigen keuken en producten worden bereid volgens unieke recepturen en zijn verkrijgbaar tegen de scherpe prijzen die de klant van Jumbo gewend is. Bij La Place kunnen zij genieten van natuurlijke dagverse en huisgemaakte producten. La Place gaat in Nijmegen dagelijks ontbijt, lunch en diner serveren: van smoothies, sandwiches, salades en soep tot pizza’s en heerlijke gerechten uit de wok. Uiteraard kunnen gasten ook in het restaurant terecht voor huisgemaakt gebak met een verse kop koffie of thee.

Jumbo City Nijmegen
Jumbo City Nijmegen biedt klanten volop winkelgemak. Het winkelende publiek kan hier terecht voor de dagelijkse boodschappen en voor lekkere ontbijt- en lunchproducten om mee te nemen of ter plekke te nuttigen, zoals verse sappen, yoghurt van de tap en vers belegde broodjes van La Place. Het brood wordt in de eigen La Place bakkerij in de winkel bereid. Ook vinden klanten in deze winkel de versgemalen La Place koffie om thuis een lekkere kop verse koffie mee te zetten. Verder worden verschillende ter plekke bereide maaltijden aangeboden, waaronder verse salades en zelfgemaakte pasta’s en pizza’s. Bovendien heeft Jumbo City Nijmegen een foodcafé met 30 zitplaatsen.

La Place Nijmegen
Zoals gasten van La Place gewend zijn, bestaat het nieuwe La Place restaurant in Nijmegen uit een centraal plein met open keuken en diverse marktkramen waar dagelijks de heerlijkste gerechten en dranken vers worden bereid. Professionele medewerkers maken de eigen, unieke recepten van La Place klaar onder de ogen van de klant, die deze vervolgens in het restaurant kunnen consumeren. Zij gebruiken hiervoor verse, eerlijke en waar mogelijk biologische ingrediënten. In het brede aanbod van het La Place restaurant ligt de nadruk op veelzijdige en gezonde voeding.

Binnenstedelijke wensen
“We zijn erg blij dat Jumbo en La Place samen onder één dak een Jumbo City en restaurant openen. Dat is een unieke combinatie: zo kunnen klanten bij Jumbo terecht voor hun belangrijkste dagelijkse boodschappen, maar desgewenst ook een lekkere en gezonde maaltijd nuttigen in het restaurant van La Place”, vertelt Colette Cloosterman-van Eerd, lid van de Raad van Bestuur en als CCO verantwoordelijk voor formule en innovatie bij Jumbo. “Na de gemakswinkels in Groningen, Eindhoven, Den Bosch en twee in Amsterdam opent in Nijmegen alweer de zesde Jumbo City de deuren. Hierdoor kunnen we ook op deze locatie inspelen op de wensen van onze klanten. Uiteraard tegen de lage prijzen die de klant van Jumbo gewend is. Zo maken we lekker en gezond eten bereikbaar voor iedereen.”

Ruime openingstijden
In overeenstemming met de wensen van klanten en bezoekers van de stad hanteert Jumbo City Nijmegen ruime openingstijden. Jumbo City is van maandag tot en met woensdag, op vrijdag en zaterdag geopend van 8.00 tot 20.00 uur. Op donderdag van 8.00 – 21.00 uur en op zondag van 12.00 tot 19.00 uur. Het La Place restaurant is elke dag geopend van 9.00 tot 19.00 uur.

Share this article

Bessie Cooper

Venenatis pulvinar nunc arcu lorem ornare dictum ipsum. Ante at condimentum diam a aliquet eget amet massa tempor.

Amet id aliquet enim tempor amet lacus

Dolor lectus dui a odio. Faucibus viverra massa molestie nunc odio ut. Volutpat nunc euismod diam in lobortis.