Nieuwe christelijke schoolagenda van InterTeen

Net als vorig jaar komt InterTeen deze zomer weer met een christelijke schoolagenda. Een complete, goed ontworpen agenda met het thema Live it, waarmee de organisatie jongeren wil opbouwen in hun dagelijks geloofsleven. Met artikelen, citaten en interviews zal deze agenda een dagelijkse inspiratiebron worden voor scholieren en studenten in een omgeving waar het vaak lastig is om je geloof uit te leven.

Trinity
Naast de vaste onderdelen, zoals roosters en cijferlijsten, bevat de agenda exclusieve interviews met Elbert Smelt van Trinity, Transform DJ’s en Benjamin Dunn. Elke week bevat een inspirerende tekst, tip of challenge. De gespreksstarters in de agenda helpen je om een goed gesprek over je geloof te beginnen met een klasgenoot.

Relevant
De agenda wordt verzorgd door jongeren en medewerkers van InterTeen, maar partnerorganisaties Tear, Athletes in Action en Soul Survivor hebben er ook aan meegewerkt. ‘Door krachten te bundelen kunnen we jongeren een complete en relevante schoolagenda aanbieden’ aldus Co Peters, de initiatiefnemer.

Interactieve laag
De InterTeen schoolagenda bevat ook een interactieve laag. Door bepaalde pagina’s van de agenda te scannen met de Layar app op je smartphone, krijg je extra content te zien. Met deze toepassing ontdek je leuke filmpjes, downloads en meer.

Bestellen
De schoolagenda is vanaf 1 mei te bestellen op www.interteen.nl, en zal vanaf begin juni geleverd worden. Vanaf dan zal deze ook verkrijgbaar zijn in christelijke boekwinkels.

10 jaar InterTeen
InterTeen is een christelijke jongerenbeweging die met events, sport, projecten en teams, jongeren ruimte wil geven om hun geloof positief uit te leven. De organisatie uit Nijmegen viert dit jaar haar tienjarig bestaan. Kijk voor meer informatie op www.interteen.nl.

Deel dit artikel

Amet id aliquet enim tempor amet lacus

Dolor lectus dui a odio. Faucibus viverra massa molestie nunc odio ut. Volutpat nunc euismod diam in lobortis.