Nieuwe bestuursleden Creatief Centrum gezocht

Margriet Meulman en Gerard Siebum hebben om persoonlijke redenen besloten niet verder te gaan als bestuursleden van het Creatief Centrum Nijmegen-Zuid en daarom is het bestuur op zoek naar nieuwe leden. Het interim bestuur bestaat uit Pierre Habets en Sandra Smeets.

Margriet Meulman treedt weliswaar terug als bestuursvoorzitter, maar blijft het Creatief Centrum ondersteunen als begeleider van creatieve activiteiten. Gerard Siebum stopt als penningmeester van de stichting. Geïnteresseerden kunnen contact opnemen met het Creatief Centrum en een afspraak maken voor een kennismakingsgesprek. Telefoon: 024-3452113, mail: info@creatiefcentrumnijmegen-zuid.nl

Creatief Centrum Nijmegen-Zuid biedt, zonder winstoogmerk, bewoners van de wijken Dukenburg en Lindenholt activiteiten op creatief gebied. Daarbij gaat het voor het merendeel om dagactiviteiten voor mensen van 18 jaar en ouder die niet aan het arbeidsproces deelnemen. De activiteiten worden begeleid door 45 enthousiaste vrijwilligers die het plezier dat ze hebben voor hun ‘vak’ doorgeven aan de deelnemers.

Voor meer informatie over de cursussen en workshops van Creatief Centrum Nijmegen-Zuid, dan kunt u terecht op onze website: www.creatiefcentrumnijmegen-zuid.nl. U kunt ook een afspraak maken voor een gratis proefles. Adres: Tolhuis 44-44, 6537 PN Nijmegen.

Share this article

Bessie Cooper

Venenatis pulvinar nunc arcu lorem ornare dictum ipsum. Ante at condimentum diam a aliquet eget amet massa tempor.

Amet id aliquet enim tempor amet lacus

Dolor lectus dui a odio. Faucibus viverra massa molestie nunc odio ut. Volutpat nunc euismod diam in lobortis.