Nieuw aanbod op Woonbeurs Waalsprong

De Waalsprong organiseert op 14 december een Woonbeurs in gezellige kerstsfeer in het Thermion in Lent. In diverse stands presenteren bouwers en ontwikkelaars het ruime woningaanbod in de Waalsprong. Er is op de beurs ook volop aandacht voor de mogelijkheden om zelf te bouwen. De grote maquettein het informatiecentrum is een echte publiekstrekker. 

In de Waalsprong is voor iedereen een woning te vinden, of het nu om een appartement, rijwoning of ruime tweekapper gaat. Voor wie vrijstaand wil wonen of toch liever zélf wil bepalen hoe zijn woning er uit komt te zien, is er volop inspiratie om zelf te gaan bouwen. Er zijn speciale aanbiedingen voor kopers die nog dit jaar tot koop overgaan. En ook voor de huurders is aanbod in zowel de sociale huur als in de vrije sector.

Inspiratie voor zelf bouwen
Op de Woonbeurs is uitgebreide informatie over de mogelijkheden om zelf een woning te bouwen. U kunt al zelf bouwen met een (gezamenlijk) inkomen vanaf € 30.000 bruto per jaar, bijvoorbeeld met de IkbouwbetaalbaarNijmegen-regeling. Maar ook voor de ruimere kavels, een kavel op maat en alle vrijheid voor uw persoonlijke keuzes kunt u terecht op diverse aantrekkelijke plekken in de Waalsprong. Op de woonbeurs biedt de Waalsprong in samenwerking met ScanaBouw diverse ideeën voor woningen met houtbouwsystemen.

Lent en Oosterhout
De Waalsprong kenmerkt zich door twee woonkernen, elk met een eigen identiteit en woonsfeer. Wonen in een groene omgeving doe je in Oosterhout. In het kleinschalige Nijland in Oosterhout wordt nu volop gebouwd; bewoners hebben er de Betuwe in de achtertuin. Voor stedelijk wonen met een dorps karakter is Lent, met zijn authentieke dorpskern, bij uistek geschikt. De woonbuurt Lentseveld sluit aan bij het oude dorp Lent en deelt haar bijzondere sfeer. In beide woonkernen zijn al volop voorzieningen.

Grote Boel
Bijzonder aan de beurs op 14 december is, dat er ook aanbod is in gebieden waar nog niet eerder woningen werden aangeboden. Vanaf volgend jaar staan nieuwe locaties op stapel voor de ontwikkeling, zoals Grote Boel, een nieuw deel ten westen van de bestaande wijken in Oosterhout. Een schitterende woonlocatie aan de toekomstige Oosterhoutse Plas. Ontwikkelaars praten graag met u over hoe u daar wilt wonen.

Eiland van Laauwik
Tussen de gebouwde delen Laauwik en Visveld ligt ‘het eiland van Laauwik’, direct grenzend aan de Lentse Plas. Vanaf medio 2014 gaat hier voor de eerste woningbouw de schop de grond in. Er wordt nu al gewerkt aan de realisatie van een nieuwe basisschool in Lent. Op de Woonbeurs Waalsprong is ook voor dit deel het eerste aanbod te vinden.

Starterslening
Voor mensen met een lager inkomen, die denken nét niet genoeg te verdienen om een woning te kopen, is er de optie voor het afsluiten van een starterslening. Via de gemeente Nijmegen is het mogelijk om de koop van een eerste woning met een zeer gunstige extra financiering wel mogelijk te maken. De gemeente Nijmegen en de SVn zijn aanwezig op de Woonbeurs Waalsprong.

Woonbeurs in gezellige kerstsfeer
De Woonbeurs Waalsprong wordt gehouden op 14 december van 11 tot 14 uur in het Wooninformatiecentrum Waalsprong, dat gevestigd is in Thermion te Lent. De locatie wordt vanaf de Prins Mauritssingel (N325) aangegeven met borden. Bezoekers kunnen rekenen op een gezellige kerstsfeer en een hapje en drankje dat past bij de winterstemming!

Meer informatie: www.waalsprong.nl/woonbeurs 2013

 

Share this article

Bessie Cooper

Venenatis pulvinar nunc arcu lorem ornare dictum ipsum. Ante at condimentum diam a aliquet eget amet massa tempor.

Amet id aliquet enim tempor amet lacus

Dolor lectus dui a odio. Faucibus viverra massa molestie nunc odio ut. Volutpat nunc euismod diam in lobortis.