Nestkastjes timmeren bij Het Dijkmagazijn

Maak kekke vogelhuisjes op woensdag 9 maart. Dan wordt Het Dijkmagazijn een heuse timmerwerkplaats. De Beuningse vogels zullen er blij mee zijn, want op deze gezellige knutselmiddag worden er vogelhuisjes getimmerd, geschilderd en versierd. Zo krijgen de vogels in je eigen tuin een prachtig huisje om in te wonen en te schuilen. 

Voor vogels is het soms best lastig om in een woonwijk een goede plek te vinden voor hun nestje. Met een mooi vogelhuisje lok je vogels naar jouw tuin of balkon, zodat ze er tot in de late lente kunnen huizen. Het Dijkmagazijn zorgt voor op maat gezaagde plankjes die je zelf in elkaar schroeft. Daarna kun je het huisje beschilderen.

Met schutkleuren, of juist vrolijke kleurtjes, zodat ze hun huisje goed kunnen herkennen! Net wat je zelf mooi vindt, of wat vogels mooi zullen vinden. Met een beetje geluk kun je de hele lente genieten van een vrolijke familie fladderaars! Deze Waalwoemi-activiteit is mogelijk gemaakt door Beuningen Samen in Beweging en Beleef de Waal.

Waalwoemi: Nestkastjes timmeren, woensdag 9 maart van 14.00 uur – 15.30 uur. Het Dijkmagazijn, Dijk 41  Beuningen. Maximaal 12 kinderen vanaf 8 jaar, deelname 4,50 inclusief materiaal en drankje. (Groot)-ouders mogen gratis meedoen, en voor de eerste vier helpende ouders zijn er kortingsbonnen voor een volgende activiteit. Info en eventueel reserveren: www.hetdijkmagazijn.nl en Facebook.

Share this article

Bessie Cooper

Venenatis pulvinar nunc arcu lorem ornare dictum ipsum. Ante at condimentum diam a aliquet eget amet massa tempor.

Amet id aliquet enim tempor amet lacus

Dolor lectus dui a odio. Faucibus viverra massa molestie nunc odio ut. Volutpat nunc euismod diam in lobortis.