NEC – MSC 3-3

MEPPEL – MSC is zeker van de nacompetitie in de hoofdklasse C na het 3-3 gelijke spel vanavond in Nijmegen tegen NEC. De derde periode ging vandaag namelijk naar Quick’20. Omdat Hercules en Quick’20, die boven MSC staan, al een periode hebben gaat de vervangende titel sowieso naar MSC.

De Meppelers kunnen in theorie ook nog kampioen worden, omdat koploper Hercules met 2-1 van SWZ Sneek verloor. Het gat is vijf punten met nog twee wedstrijden te gaan.

MSC leek een eenvoudige avond te hebben in Nijmegen, maar de club uit Meppel liet zich bijna nog het kaas van het brood eten. Voor de pauze kwam MSC op een comfortabele voorsprong en kwam NEC met tien man te staan. Kaj van Duuren tekende op aangeven van Bjorn bakker de 1-0 aan en Jos Fidom benutte een strafschop. Maher Housseini die de strafschop had veroorzaakt moest er met rood vanaf.

MSC leek de wedstrijd rustig te kunnen uitspelen, maar niets was minder waar. Via Bram Langedijk kwam het felle NEC op 2-1. Nadat Nordy Al Mansouri was gevloerd mocht NEC een strafschop nemen die door Wesley Komp werd benut. De sensatie werd nog groter toen Al Mansouri er zelf 3-2 van maakte. In de slotfase wist Bakker een nederlaag voor MSC te voorkomen: 3-3. NEC is door het punt zo goed als veilig in de hoofdklasse C.

bron: www.tweenul.nl

Deel dit artikel

Amet id aliquet enim tempor amet lacus

Dolor lectus dui a odio. Faucibus viverra massa molestie nunc odio ut. Volutpat nunc euismod diam in lobortis.