Na alerte melding burger verdachten vast

Nijmegen – Zondagnacht rond 02.00 uur hebben politieagenten twee personen gearresteerd op verdenking van wapenbezit. Het duo hield zich in een auto verdacht op bij woningen in Heseveld, waarop een wakkere buurtbewoner de politie belde. Kleur, type auto én een beschrijving van beide inzittenden hielp in het gestarte politieonderzoek. Met dit extra paar ogen kon de politie snel reageren; naast inbrekersgereedschap werden messen en een vuurwapen aangetroffen bij de verdachte inzittenden.

Kort na de melding van de buurtbewoner zagen de agenten de bewuste auto wegrijden bij de komst van de politie. Na een achtervolging door de wijken werd de auto aangetroffen in de Johann Winkelstraat. In de auto zaten beide mannen en na een kort eerste onderzoek werd het wapen, de messen en inbrekersgereedschap aangetroffen. De verdachten zijn gearresteerd en de auto met het gereedschap en wapens zijn voor onderzoek in beslag genomen.
De aangehouden verdachten zijn een 19-jarige St. Maartensdijk en een 51-jarige man uit Nijmegen. Beiden zitten voorlopig nog vast.

Deel dit artikel

Amet id aliquet enim tempor amet lacus

Dolor lectus dui a odio. Faucibus viverra massa molestie nunc odio ut. Volutpat nunc euismod diam in lobortis.