Muzikale feestavond mantelzorgers Berg en Dal

Zorgt u langdurig en onbetaald voor iemand uit de gemeente Berg en Dal? Dan bent u dinsdag 15 november welkom in de Mallemolen, Kloosterstraat 11 in Groesbeek. U krijgt daar een avondje uit, met muziek, smakelijke hapjes en drankjes. Een kosteloos en kostelijk feestje, speciaal voor u!

Wanneer u zorgt voor iemand uit uw omgeving die ziek is of een handicap heeft, dan noemen we dat mantelzorgen. U kiest er niet voor om voor iemand te gaan zorgen, zoals vrijwilligers doen, maar u krijgt ermee te maken doordat een persoon met wie u een emotionele band heeft (ineens) hulpbehoevend is of wordt.

Gezellig genieten

Jaarlijks is er een dag in november om mantelzorgers in het zonnetje te zetten en ze te bedanken voor hun inzet. De landelijke Dag van de mantelzorg is in 2016 op 10 november. In Berg en Dal vieren we deze op dinsdag 15 november. De vrijwilligers van Mantelzorg Berg en Dal hebben een ontspannen, gezellige en kosteloze avond georganiseerd.

Dit jaar kunt u genieten van Iers-, Engels- en Nederlandstalige muziek en natuurlijk komt de inwendige mens aan bod, met een drankje en hapje. Wethouder Thijssen -zelf ook bekend met mantelzorgen- doet een openingswoordje. Alle mantelzorgers uit de gemeente Berg en Dal zijn welkom op deze avond, neem gerust iemand mee.

Aanmelden

De organisatie ziet u graag op dinsdag 15 november in de Mallemolen, Kloosterstraat 11 in Groesbeek. Tijdstip: 20.00 – 22.30 uur. De zaal is open vanaf 19.30 uur. U kunt zich aanmelden tot 11 november per e-mail: info@mantelzorgbergendal.nl. Bellen kan ook: 085-0406066 (Forte Welzijn) of 0481-431105 (Thea de Wijse).

Wilt u dan doorgeven met hoeveel personen u komt? Indien nodig, is vervoer mogelijk, vanuit alle kernen. Dat kunt u aangeven als u zich opgeeft.

Share this article

Bessie Cooper

Venenatis pulvinar nunc arcu lorem ornare dictum ipsum. Ante at condimentum diam a aliquet eget amet massa tempor.

Amet id aliquet enim tempor amet lacus

Dolor lectus dui a odio. Faucibus viverra massa molestie nunc odio ut. Volutpat nunc euismod diam in lobortis.