MuZIEum ontvangt certificaat van uitmuntendheid

Het muZIEum in Nijmegen, waar bezoekers dagelijks ervaren hoe het is om blind of slechtziend te zijn, heeft van TripAdvisor een Certificaat van Uitmuntendheid ontvangen. Dit certificaat wordt voor de zesde keer uitgereikt aan attracties, eetgelegenheden en accommodaties uit de hele wereld die het afgelopen jaar uitstekende beoordelingen van bezoekers kregen.

20160605 certificaat-van-uitmuntendheid

Het muZIEum is trots dat haar bezoekers zo tevreden zijn over de beleving die zij biedt. Momenteel heeft zij op TripAdvisor een gemiddelde waardering van 4.5. Elke dag weer ervaren bezoekers in de donkerbelevingen hoe het is om niets te zien.

Tijdens Expeditie ribbelroute lopen bezoekers met een virtualrealitybril, die verschillende oogaandoeningen simuleert, door het stadscentrum van Nijmegen. Zij worden tijdens beide belevingen begeleid door een blinde of slechtziende gids, die onderweg zijn ervaringen deelt.

Dat dit kijkje in de wereld van een ander niet alleen wordt gewaardeerd, maar ook wordt aangeraden aan anderen, motiveert enorm en sterkt het muZIEum in het idee dat een bezoek naast een eye-opener ook bijzonder is. “Geweldige ervaring waarbij begrip en respect groeit”, “waanzinnig leuk” en “alles eromheen was goed geregeld”, schrijven bezoekers onder meer op de website van TripAdvisor. Het muZIEum blijft haar aanbod uitbreiden en verbeteren om haar bezoekers een leuk, leerzaam en kwalitatief goed uitje te blijven bieden.

Constante kwaliteit

Het Certificaat van Uitmuntendheid wordt door TripAdvisor toegekend aan bedrijven die constant hoge waarderingen krijgen. Het gaat hierbij om de kwaliteit, kwantiteit en recentheid van beoordelingen die bezoekers de afgelopen twaalf maanden op TripAdvisor plaatsten.

Een bedrijf komt in aanmerking als het een algemene bollenwaardering heeft van ten minste vier van de vijf, een minimumaantal beoordelingen heeft en minstens twaalf maanden op TripAdvisor vermeld staat. Met deze erkenning kunnen mensen gelegenheden boeken die doorlopend goede service bieden.

Foto: muZIEum

Share this article

Bessie Cooper

Venenatis pulvinar nunc arcu lorem ornare dictum ipsum. Ante at condimentum diam a aliquet eget amet massa tempor.

Amet id aliquet enim tempor amet lacus

Dolor lectus dui a odio. Faucibus viverra massa molestie nunc odio ut. Volutpat nunc euismod diam in lobortis.