Musical klassiekers met het NMWO en Popkoor Switch

Op zaterdagavond 12 maart viert het Noviomagum Wind Orchestra (NMWO) haar tienjarig jubileum in concertzaal de Vereeniging in Nijmegen met een eerbetoon aan honderd jaar musicals. Samen met Popkoor Switch uit Nijmegen presenteert het NMWO een aanstekelijke muzikale medley van het beste van Broadway. Laat u betoveren door de muzikale magie van The Wizard of Oz en meeslepen op de koele klanken van Chicago. Wij beloven u een spetterende avond!

Al meer dan honderd jaar hebben musicals miljoenen mensen de wereld over vermaakt, verrast en ontroerd. Prachtige liederen en dansen, gecombineerd met schitterende decors en aangrijpende verhaallijnen zorgen voor een onvergetelijke combinatie van muziek, kunst, dans en theater. Het NMWO viert haar tienjarig jubileum met een eerbetoon aan deze bijzondere vorm van theater. Geniet van meeslepende fragmenten uit Jesus Christ Superstar en The Wiz. Of swing mee met het vrolijke Jungle Book. Laat je imponeren door The Lion King, of ontroeren door Rent, musicals die al vele muzikale harten veroverd hebben. Maar ook een ludieke versie van The Sound of Music en hoogtepunten uit het Vietnamese drama van Miss Saigon zullen niet ontbreken. Kom feest vieren met het NMWO en Popkoor Switch!

Over het Noviomagum Wind Orchestra (NMWO)
Het NMWO is het jongste blaasorkest in de oudste stad van Nederland. Een orkest met lef en ambitie! Zo omschreef De Gelderlander het NMWO, een groep gevorderde muzikanten met een passie voor muziek. Driemaal per jaar voert het NMWO een concertserie uit. Telkens van hoog niveau, vaak rondom een bijzonder thema. De artistieke leiding is in handen van Lex Bergink.

Over Popkoor Switch
Switch is een wervelend pop- en showkoor uit Nijmegen dat bestaat uit 50 enthousiaste zangers en dansers. Optredens van Switch staan bekend om de spetterende, enthousiaste of muzikaal ingetogen gezongen nummers, voorzien van choreografie en showelementen. Dit allemaal onder de bezielende en vakbekwame leiding van Petra Limon.

Concertinformatie:
Zaterdag 12 maart 2016 om 20:15 uur. Concertgebouw de Vereeniging: Keizer Karelplein 2D, Nijmegen Kaartverkoop: €15,00 via www.nmwo.nl.

Deel dit artikel

Amet id aliquet enim tempor amet lacus

Dolor lectus dui a odio. Faucibus viverra massa molestie nunc odio ut. Volutpat nunc euismod diam in lobortis.