Vacature Monteur Hightech Machinebouw

Monteur Hightech Machinebouw in Nijmegen

Monteur Hightech Machinebouw
Nijmegen

De vraag naar chips en daarmee naar halfgeleiders wordt alsmaar groter. Van mobiele telefoons tot auto’s: geen industrie kan meer zonder. Voor de productie van halfgeleiders gebruik je hightech machines. Die bouwen wij bij Trymax. Als monteur assembleer en test je deze unieke machines. Iets voor jou?

Wat ga je doen?
In schone ruimtes assembleer en test je machines en machineonderdelen. Afhankelijk van de omvang van de machine doe je dat alleen of samen met een collega. Hoewel wij een aantal standaardmachines leveren, is geen machine gelijk. Je stemt namelijk elke machine helemaal af op de specificaties van de klant. Zo weten we zeker dat de machines doen wat wij onze klanten beloven. Een verantwoordelijke taak, want het gaat om precisiemachines!

Je gaat werken bij de afdeling Productie, met ongeveer 25 collega’s. Net als jij vinden wij het assembleren en testen van deze unieke machines geweldig. Werksfeer vinden we daarbij heel belangrijk. Die is gezellig en ongedwongen. En we helpen elkaar, zodat onze minder ervaren collega’s niet vastlopen. Samen zorgen we er ook voor dat jij goed vertrouwd raakt met het werk en de machines.

Functie:Techniek
Startdatum:15-04-2024
Ervaring:Ervaren
Educatielevel:MBO
Contracttype:Vast
Salaris:2500 – 3300
Uren per week:40 – 40

Heb je interesse in deze vacature en wil je graag op deze functie solliciteren? Neem dan contact op met Trymax Semiconductor Equipment B.V. via hr@trymax-semiconductor.com of 024 – 350 08 09. Of bezoek hun website https://dlrs.info/bdE6Ouz.

Deel de vacature:

Redactie Nijmegenleeft

Leuk dat je een van de recent geplaatste vacatures hebt geopend via de nijmegenkrant. Hopelijk vind je een baan die bij je past en waar je gelukkig van wordt!

  1. Vacatures nijmegen
  2. Monteur Hightech Machinebouw Trymax Semiconductor Equipment B.V. 15-04-2024

Bekijk ook andere vacatures