Mon Amour – 50 jaar Palingsound in Cardo Theater

De Palingsound is al vijftig jaar een begrip in Nederland. Van The Cats en BZN tot Jan Smit en Nick & Simon. Hele generaties groeiden op met muziek van Volendamse bodem. De Volendamse succesformatie The Mon Amour Band – met in de gelederen BZN-drummer Jack Veerman – zal daarom het vijftigjarige jubileum van de Palingsound op grootse wijze eren in de Nederlandse theaters.

 

De naam Palingsound is bedacht door de legendarische disc jockey Joost den Draaijer. Dit deed hij waarschijnlijk omdat The Cats manager Jan Buys steevast een pondje paling meenam naar het radiostation om de promotie voor een nieuwe single extra kracht bij te zetten.

 

In de theatertour 50 jaar Palingsound neemt The Mon Amour Band het publiek mee in het verleden en het heden van de Palingsound. Het begon natuurlijk allemaal met The Cats, BZN en George Baker, maar ook Jan Smit, Maribelle, Nick en Simon en de 3JS zullen uiteraard niet ontbreken in het repertoire.

 

Naast de grote nummer één hits speelt de band ook eigen liedjes en minder bekende nummers uit de rijke muziekhistorie van Volendam. Daarnaast is er ook ruimte voor interessante achtergrondinformatie. Deze informatie komt niet alleen van de band zelf, maar de hoofdrolspelers uit 50 jaar Palingsound, zullen het publiek met een videoverbinding verrassen met leuke anekdotes.

 

Cardo Theater
Bij de voorstellingen van Stichting Cardo ontmoeten mensen elkaar in de intieme sfeer van ons eigen theater! Al 18 jaar brengt Stichting Cardo een gevarieerd theaterprogramma van popconcert tot toneel en van cabaret tot dansvoorstelling, Cardo Theater biedt voor iedereen een leuk en altijd verrassend programma. Cardo…een bijzondere belevenis!

Informatie hierover op de site www.stichtingcardo.nl

 

Stichting Cardo is onderdeel van Pluryn. Pluryn ondersteunt mensen vanuit een groot aantal locaties in Gelderland, Noordoost Brabant en Noord-Limburg bij wonen, werken, leren, dagbesteding en vrije tijd. Meer informatie: www.pluryn.nl.

 

Datum Evenement Prijs Aanvang
19 maart 2015 Mon Amour – 50 jaar Palingsound € 17,50 20.30 uur
9 april 2015 Ronny Ruysdael en Danny Droes – Tranen met tuiten € 12,50 20.30 uur
23 april 2015 René Froger – gast Thomas Berge € 35,00 20.00 uur
12 mei 2015 Opera Familia – Swing along on ’45 – gast Amira € 17,50 20.00 uur

 

 

Kaartverkoop

De toegangskaarten voor de voorstellingen zijn online te bestellen via www.cardotheater.nl en verkrijgbaar bij alle Primera vestigingen in Nederland

 

Voor algemene informatie over Cardo Theater, informatie over de kaartverkoop en de beschikbaarheid van kaartjes kunt u kijken op www.cardotheater.nl

 

Share this article

Bessie Cooper

Venenatis pulvinar nunc arcu lorem ornare dictum ipsum. Ante at condimentum diam a aliquet eget amet massa tempor.

Amet id aliquet enim tempor amet lacus

Dolor lectus dui a odio. Faucibus viverra massa molestie nunc odio ut. Volutpat nunc euismod diam in lobortis.