Modeltreinenbeurs in Zaal Verploegen Wijchen

Op zaterdag 29 oktober kunnen modeltreinfanaten tussen 10.00 en 15.00 uur weer terecht in Zaal Verploegen te Wijchen. Met de koude wintermaanden in aantocht is het namelijk weer tijd voor de modeltreinenhobby.

Ondanks het digitale tijdperk zijn modeltreinen nog steeds bij jong en oud in trek. Er is in formaten en tijdperken van alles te verzamelen. Hobbyisten zijn aanwezig op deze beurs als standhouders, en kunnen bezoekers en liefhebbers voorzien in advies, taxatie en reparatie. Voor modeltreinen, maar ook voor alle toebehoren als huisjes, boompjes en figuurtjes.

Deze beurs is natuurlijk ook zeer geschikt om de eigen verzameling modeltreinen eens flink uit te breiden of dat item te vinden waar u al zo lang naar op zoek bent. Bezoekers kunnen ook hun oude modeltreinen/-bouw meenemen, om te koop aan te bieden aan de standhouders.

Er is daarnaast een N-spoor modulebaan aanwezig en tijdens de aankomende editie worden er workshops gegeven door twee enthousiaste modelbouwfanaten. Groot begrip in de regio Zaal Verploegen is al jaren lang de vaste locatie voor deze modeltreinenbeurs.

De zaal is te vinden aan de Woeziksestraat 100. Met de auto komen is geen enkel probleem; voor de deur en achter het gebouw is er voldoende gratis parkeergelegenheid. De entree bedraagt 3,50 euro voor volwassenen, kinderen tot 12 jaar zijn onder begeleiding gratis welkom.

Share this article

Bessie Cooper

Venenatis pulvinar nunc arcu lorem ornare dictum ipsum. Ante at condimentum diam a aliquet eget amet massa tempor.

Amet id aliquet enim tempor amet lacus

Dolor lectus dui a odio. Faucibus viverra massa molestie nunc odio ut. Volutpat nunc euismod diam in lobortis.