Modeltreinenbeurs op 2 november 2013 in Wijchen

WIJCHEN – Zaal Verploegen in Wijchen is op zaterdag 2 november de plek voor een complete modeltreinenbeurs. Tussen 10.00 en 15.00 uur kunnen liefhebbers, jong en oud, er terecht voor alles over modeltreinen. Voor de bezoeker blijft de beurs natuurlijk niet alleen bij kijken. Hobbyisten zijn er als standhouders, en kunnen bezoekers en liefhebbers voorzien in advies, taxatie en reparatie. Voor modeltreinen, maar ook voor alle toebehoren als huisjes, boompjes en figuurtjes. Bezoekers kunnen ook hun oude modeltreinen/-bouw meenemen, om te verkopen aan de standhouders. Daarnaast is de beurs natuurlijk zeer geschikt voor in- en verkoop, of om de eigen verzameling modeltreinen uit te breiden.

Een beurs voor iedereen
Modeltreinen blijken bij jong én oud nog erg in trek te zijn. Daarom is er speciaal voor de kleintjes de mogelijkheid om LGB-treinen te besturen. Ook voor de liefhebberij van een hobby op zichzelf is de modeltreinenbeurs een prima dagbesteding. Met de koude wintermaanden in aantocht is het wel zo prettig om weer lekker aan de hobby te kunnen.

Groot begrip in de regio
De modeltreinenbeurs is al jaren een groot begrip in de regio. Zaal Verploegen is dan ook de vaste plek voor deze gezellige beurs. De zaal is te vinden aan de Woeziksestraat 100. Met de auto komen is geen enkel probleem; voor de deur en achter het gebouw is er voldoende parkeergelegenheid. De entree bedraagt 3,50 euro voor volwassenen, kinderen tot 12 jaar betalen slechts 1,50 euro.

Kijk voor meer informatie op: www.modeltreinenwijchen.nl

Share this article

Bessie Cooper

Venenatis pulvinar nunc arcu lorem ornare dictum ipsum. Ante at condimentum diam a aliquet eget amet massa tempor.

Amet id aliquet enim tempor amet lacus

Dolor lectus dui a odio. Faucibus viverra massa molestie nunc odio ut. Volutpat nunc euismod diam in lobortis.