Modellenbestaan voor Filip Katic

Filip Katic (23) uit Nijmegen verlegt in Hollywood zijn grenzen. Begin juli vertrekt de 23-jarige Filip uit Nijmegen naar Hollywood. Hij zal Nederland vertegenwoordigen tijdens het wereldkampioenschap voor podiumkunsten oftewel World Championship of Performing Arts.

Filip Katic (23) uit Nijmegen is al geruime tijd aan het werk aan zijn modellen- en acteer carrière. Hij heeft voor verschillende opdrachtgevers mogen schitteren in diverse campagnes als model. Deze zomer, zal hij Nederland op de kaart proberen te zetten tijdens de World Championship of Performing arts (WCOPA of WK Podiumkunsten) in Hollywood. Filip zit bij verschillende castingbureaus ingeschreven en komt zodoende aan opdrachten. Via zijn manager is hij opgegeven voor de regionale audities voor het WK in Nederland en wordt hij meteen geselecteerd om Nederland te vertegenwoordigen.

Tijdens het WCOPA zal hij het opnemen tegen modellen afkomstig uit de rest van de wereld en zal hij tijdens WCOPA o.a. masterclasses krijgen en de kans krijg om gescout te worden door de meest prominente modellenbureaus in de Verenigde Staten. Daarnaast is er een vol programma met foto-shoots, cultuurbezoeken en interviews. De exacte datum van de finale is 14 juli 2018 in Hollywood.
Filip is momenteel druk bezig met de nodige voorbereidingen, om Nijmegen, goed op de kaart te zetten. Zowel catwalk-lessen en sporten behoren tot de orde van de dag. Met zijn deelname aan WCOPA wil Filip zijn modellen carrière een internationale stimulans geven en uiteraard daarbij Nederland op een internationaal podium op de kaart zetten.

Share this article

Bessie Cooper

Venenatis pulvinar nunc arcu lorem ornare dictum ipsum. Ante at condimentum diam a aliquet eget amet massa tempor.

Amet id aliquet enim tempor amet lacus

Dolor lectus dui a odio. Faucibus viverra massa molestie nunc odio ut. Volutpat nunc euismod diam in lobortis.