Mobiele airco 9000 BTU

Stijgt het kwik naar de 25 graden of hoger, dan merk je in huis gelijk dat de warmte blijft hangen. Ramen tegenover elkaar openzetten heeft geen zin, want het waait niet en de temperatuur buiten is toch echt te hoog. De zonneschermen heb je al naar beneden gezet om het zonlicht af te weren. Maar om er echt voor te zorgen dat je huis een aangename temperatuur krijgt, zet je een mobiele airco 9000 BTU neer.

Het koelvermogen van de mobiele airco

Of je nu op een Nijmeegse studentenkamer zit of in een gezinshuis woont, en het ene huis isoleert beter dan het andere, met een hittegolf wordt iedere ruimte te warm. En moet je werken of studeren, waardoor je niet een duik kunt nemen in de Waal, dan zoek je naar alle mogelijke manieren om je hoofd koel te houden en je werk goed te kunnen doen.

De mobiele airco 9000 BTU is een goede oplossing om de warmte buiten te houden. De mobiele airco is eenvoudig te gebruiken en je kunt zelf de temperatuur instellen die je wilt bereiken, tot een minimum van 16 graden. Heb je een relatief kleine studentenkamer, dan biedt de mobiele airco 9000 BTU (British Thermal Unit) qua koelvermogen uitkomst. Het koelvermogen bereken je met de hoeveelheid kubieke meters in je kamer. Per kubieke meter heeft een mobiele airco ongeveer 100 tot 135 BTU nodig. Heb je een groter huis die je af moet koelen en is een vermogen van 9000 BTU te klein, dan kun je ook kiezen voor een mobiele airco 12000 BTU.

De voordelen van de mobiele airco 9000 BTU

Andere voordelen van de mobiele airco 9000 BTU waar je tijdens een hittegolf van profiteert:

  • Stijgt de temperatuur richting de 30 graden, dan heeft de mobiele airco het vermogen om binnen tot 16 graden af te koelen. Je kunt eenvoudig instellen welke temperatuur je wilt bereiken en hoe warm of koud je het in huis wilt hebben.
  • Niet alleen dient de mobiele airco 9000 BTU als koelingssysteem. Ook tijdens koudere dagen breng je de temperatuur in huis op ideale hoogte, zij het nu andersom als verwarmingssysteem.
  • De mobiele airco is dus het hele jaar door te gebruiken. Maar doe je dat niet, dan berg je die eenvoudig op in de kast of in de kelder, om hem er weer uit te pakken wanneer je de airco nodig hebt.
  • Het compacte model is gemakkelijk te verplaatsen en dus direct op te bergen wanneer je er geen gebruik van maakt. Maar door de verplaatsbaarheid kun je ook heel makkelijk de mobiele airco met je meenemen. Ben je in de woonkamer, dan zet je de mobiele airco 9000 BTU naast je neer. En ga je naar boven om aan het werk te gaan, dan ga je niet zonder de mobiele airco.

Bestel nu je mobiele airco 9000 BTU

Wil je je benauwde studentenkamer efficiënt afkoelen en een aangename temperatuur realiseren in huis. Wil je een mobiele airco kopen dan bestel je de mobiele airco 9000 BTU die je eenvoudig kunt inschakelen en verplaatsen. Heb je een andere uitvoering nodig, kijk dan online en smelt niet langer weg bij een hittegolf.

Deel dit artikel

Amet id aliquet enim tempor amet lacus

Dolor lectus dui a odio. Faucibus viverra massa molestie nunc odio ut. Volutpat nunc euismod diam in lobortis.