Mishandeling in onderzoek

Nijmegen – De politie is bezig met uitgebreid onderzoek naar een mishandeling vrijdagavond rond 23.30 uur op de Nijhoffstraat. Drie jongeren, waaronder twee vrouwen, zouden op straat zijn aangesproken en vervolgens zonder aanleiding mishandeld zijn door een drietal jongens. Toen één van de slachtoffers de politie belde renden de drie verdachten weg. Na een zoekactie werden zij alsnog aangehouden.

De politie was snel met meerdere eenheden aanwezig en ging op basis van de doorgegeven signalementen op zoek. In het Julianapark werden de drie gespot waarna er eentje meteen kon worden aangehouden. De andere twee maakten zich wederom uit de voeten, maar zijn kort daarop in de omgeving Daalseweg opgepakt. Het gaat om jongens van 16, 17 en 18 jaar uit Nijmegen en Gendt.

De mishandelde jongeren, twee vrouwen en een man in de leeftijd van 17 en 19 jaar uit Nijmegen, werden onder andere in het gezicht geslagen. Alle drie hebben aangifte gedaan. Twee van hen moesten voor behandeling naar het ziekenhuis, de één liep een hoofdwond op en de ander een gebroken neus.

De verdachten zijn op het politiebureau verhoord. De 18-jarige is zondagmiddag in vrijheid gesteld. De twee anderen blijven gedurende verder onderzoek nog even vastzitten.

Deel dit artikel

Amet id aliquet enim tempor amet lacus

Dolor lectus dui a odio. Faucibus viverra massa molestie nunc odio ut. Volutpat nunc euismod diam in lobortis.