Met Via Vierdaagse grotere kans om Vierdaagse uit te lopen; nog beperkt aantal plaatsen beschikbaar

Voor het zevende jaar bieden de Koninklijke Wandel Bond Nederland (KWBN) en Stichting DE 4DAAGSE debutanten de mogelijkheid om deel te nemen aan trainings- en voorbereidingsprogramma Via Vierdaagse. Hierdoor zijn zij verzekerd van een goede en verantwoorde voorbereiding op het grootste wandelevenement ter wereld. De afgelopen jaren bewees het programma zich dubbel en dwars: het aantal uitgevallen debutanten onder Via Vierdaagse deelnemers was lager dan dat onder ‘gewone’ debutanten. Inschrijven voor Via Vierdaagse 2015 is nog mogelijk via www.viavierdaagse.nl.

Startbewijs Vierdaagse inbegrepen
Deelnemers aan Via Vierdaagse krijgen de beschikking over trainingsschema’s, een online logboek (incl. app), de mogelijkheid deel te nemen aan een startbijeenkomst, twee voorbereidingstochten en de ondersteuning van een online begeleidingsteam waar ze terecht kunnen met vragen. Ook het startbewijs voor de 99e Vierdaagse is inbegrepen, zodat er niet voor niets wordt getraind.

Totaalpakket
Voor rust, extra verzorging en een mentale oppepper kunnen Via Vierdaagse-deelnemers tijdens de Vierdaagse bovendien terecht op het verzorgingspunt Pluspoint. Via Vierdaagse-deelnemers worden automatisch lid van KWBN en profiteren van alle voordelen die dat met zich meebrengt, zoals vijf keer per jaar het Wandelmagazine, de jaargids Landelijk Wandelprogramma 2015 boordevol voorbereidingstochten in het hele land en een wandelvoordeelpas voor kortingen op onder andere wandelevenementen, wandelkleding en wandelschoenen. De kosten voor dit totaalpakket bedragen €189,-

Voorwaarden en inschrijving
Bij Via Vierdaagse is plaats voor 1.500 deelnemers. Voorwaarde is dat zij de Vierdaagse Nijmegen nog nooit eerder succesvol hebben uitgelopen én dat zij nog geen lid zijn van KWBN.

Ook dit jaar startte de inschrijving van Via Vierdaagse gelijktijdig met de eerste inschrijving voor de Vierdaagse Nijmegen zelf. In deze eerste periode kunnen debutanten nog niet inschrijven bij de Vierdaagse (dat kan tijdens de tweede inschrijfperiode vanaf 2 maart 2015), inschrijven voor Via Vierdaagse is dus voor debutanten al wel mogelijk. Er is nog een beperkt aantal plaatsen beschikbaar voor het trainings- en voorbereidingsprogramma. Vol is vol, dus geïnteresseerden moeten er snel bij zijn! Voor meer informatie over het voorbereidingsprogramma en inschrijving kunnen zij terecht op www.viavierdaagse.nl.

Share this article

Bessie Cooper

Venenatis pulvinar nunc arcu lorem ornare dictum ipsum. Ante at condimentum diam a aliquet eget amet massa tempor.

Amet id aliquet enim tempor amet lacus

Dolor lectus dui a odio. Faucibus viverra massa molestie nunc odio ut. Volutpat nunc euismod diam in lobortis.