Mega Piraten Festijn voor het eerst naar Nijmegen

Het Mega Piraten Festijn is op zaterdag 25 maart voor het eerst te gast in Nijmegen. “Op verzoek van inwoners van Nijmegen die ons hebben benaderd”, vertelt Eddie Mensink, de grote man achter de reizende festivalkaravaan, die zal neerstrijken in het Goffertpark.

“Daar hebben alle grootheden al gestaan. Dat wij daar nu ook tussen staan, vind ik heel bijzonder.” Natuurlijk zijn weer vele toppers uit de Nederlandstalige muziekwereld van de partij. Van René Froger & the Frogettes tot Jannes; van Snollebollekes tot Ronnie Ruysdael, van Bökkers tot Lange Frans. De presentatie is in handen van Willie Oosterhuis. De voorverkoop is inmiddels begonnen.

Het wordt het veertiende seizoen voor het Mega Piraten Festijn. De festivalkaravaan heeft elk jaar meerdere haltes in Nederland.

Programma

René Froger & the Frogettes, Jannes, Marianne Weber, Bökkers, Gebroeders Ko, Ronnie Ruysdael, Ancora, Snollebollekes, Frans Duijts, René Schuurmans, Lesley Williams, Sieneke, Lee Towers, Henk Dissel, Jeffrey Heesen, Stef Ekkel, Belinda Kinnaer, Helemaal Hollands, René Karst, Jean en Joey Knipping, Gino Graus, Jacques Herb, John de Bever, Mike Kanders, Frank van Etten, Otto Lagerfett, John West en Lange Frans.

Voorverkoop

Kaarten (vanaf 22,50 euro, exclusief reserveringskosten) zijn in de voorverkoop verkrijgbaar bij Foto Plus Bruna Teunissen in Nijmegen, Café de Vink in Ooij, de Bruna in Gendt, Café Anneke in Wijchen en Van Appeldoorn Dio Drogisterij en The Readshop in Bemmel en bij alle vestigingen van Primera. Daarnaast kunt u ook kaarten reserveren via Paylogic.nl en megapiratenfestijn.nl.

Het terrein is geopend vanaf 18.30 uur. Het officiële programma begint 19.45 uur.

Share this article

Bessie Cooper

Venenatis pulvinar nunc arcu lorem ornare dictum ipsum. Ante at condimentum diam a aliquet eget amet massa tempor.

Amet id aliquet enim tempor amet lacus

Dolor lectus dui a odio. Faucibus viverra massa molestie nunc odio ut. Volutpat nunc euismod diam in lobortis.