Meest succesvolle editie Wijchen Schaatst tot nu toe; betrokkenen bedankt!

WIJCHEN – Het zit er weer op: Wijchen Schaatst 2014 is zondag 4 januari feestelijk afgesloten bij de horecagelegenheid Fien Schaatst. De organisatie bedankt alle vrijwilligers, sponsoren, bezoekers en andere betrokkenen voor drie geweldige weken. Wijchen Schaatst mocht dit jaar ruim 20.000 betalende schaatsers verwelkomen en overtreft hiermee de voorgaande edities.
Succes
De keuze om van locatie te veranderen – van de Kasteeltuin naar de Markt – was een goede. Nog meer mensen dan voorgaande jaren wisten de schaatsbaan te vinden, zo blijkt uit het hoge aantal schaatsers. Ook Fien Schaatst beleefde drie succesvolle weken. Rob Schilten, voorzitter stichting Wijchen Schaatst: “Het evenement leefde enorm in Wijchen, merkten we aan alle enthousiaste reacties en natuurlijk de bezoekersaantallen. We willen nogmaals de sponsoren en vrijwilligers bedanken, omdat zij Wijchen Schaatst mogelijk hebben gemaakt. Zonder hen hadden we dit niet kunnen doen.”

 

Hoogtepunten
Wijchen Schaatst 2014 was een aaneenschakeling van hoogtepunten. Zo was er de Budgetbox & VakantieXperts de Planeet curlingcompetitie, die werd gewonnen door een team van IT-bedrijf Scholten Awater. De schaatsclinic van oud-schaatsster Barbara de Loor werd door de deelnemende basisschoolkinderen enthousiast ontvangen. Ook het Sprookjesfestijn, georganiseerd door WijchenIS, vormde een mooie combinatie met Wijchen Schaatst. Zo waren er nog veel meer leuke activiteiten voor jong en oud.

 

Volgende keer
In 2016 komt er een nieuwe editie van Wijchen Schaatst. Voorzitter Rob Schilten: “Omdat de organisatie van zo’n evenement veel tijd kost, organiseren we Wijchen Schaatst één keer in de twee jaar. We gaan nu eerst nagenieten van deze prachtige editie, maar over een tijdje zullen we ons weer beraden op 2016.”

Share this article

Bessie Cooper

Venenatis pulvinar nunc arcu lorem ornare dictum ipsum. Ante at condimentum diam a aliquet eget amet massa tempor.

Amet id aliquet enim tempor amet lacus

Dolor lectus dui a odio. Faucibus viverra massa molestie nunc odio ut. Volutpat nunc euismod diam in lobortis.