Vacature Medewerker catering

Medewerker catering in Nijmegen

Functieomschrijving

Jaaa, alle toppers verzamelen! Jij gaat aan de slag als medewerker catering! Jij gaat €13,27 per uur verdienen! Yes! Meer weten? Lees snel verder.

Wat bieden wij jou
  • € 13,27 per uur. Fijn!
  • Een toffe parttime functie.
  • Elke week jouw salaris op jouw rekening
  • Leuke collega's. #werkplezier
  • Gezellige locaties
  • Gratis trainingen speciaal voor jou
Wie ben jij

Jij wordt blij van blije mensen. Verder:

  • Woon je in de regio Nijmegen
  • Ben je gastvrij
Wat ga je doen

Goedemorgen, jij start eerst even met een kopje koffie. Hallo gezellige collega’s! Iedereen ready? Jullie starten eerst de keuken op. Broodjes in de oven, salades in de maak en jouw collega is al druk bezig met de ingrediënten voor de soep. Samen zorgen jullie voor een heerlijke lunch! Ohja, de drankjes! Koelkast aangevuld? Top! Even een check of er voldoende borden en bestek klaar staan en de gasten kunnen komen! Als medewerker catering help jij ook achter de kassa. Super leuk! Want hier maak jij gezellig een praatje en wenst iedereen een fijne lunch. Zo het drukste moment is voorbij! Nu zorgen dat alles spik en span is! Nog hulp nodig in de spoelkeuken? Check, check, dubbel check! Dat was alweer jouw werkdag! Wat vliegt de tijd als catering medewerker.

Waar ga je werken

Bij dé leukste cateringpool van Nederland! Hier ga jij aan de slag op verschillende locaties. Hoe leuk! Ervaring en nieuwe mensen leren kennen. Ook krijg jij van ons gratis trainingen om jouw skills nog beter te maken! Welkom bij de club!

Sollicitatie

Zo, klaar met lezen? Gelukkig! Want nu kan jij actie ondernemen! Solliciteer als catering medewerker en ik bel jou binnen 1 werkdag! Toch nog vragen? Geen probleem! Bel of stuur mij een bericht via whatsapp en ik spreek jou snel!

Uiteraard staat deze vacature open voor iedereen die zich hierin herkent. Sollicitatieprocedure

Je solliciteert via Tempo-Team, leuk! Om je sollicitatie af te ronden, maak je de eerste keer eenvoudig een account aan. Via je 'mijn Tempo-Team' account log je gemakkelijk in en solliciteer je de volgende keer nog eenvoudiger. Daarnaast vind je in je account de voortgang van je sollicitatie(s) en je persoonlijke gegevens. Dé manier dus om de best passende baan te vinden!Functie:catering medewerker b
Startdatum:03-05-2024
Ervaring:Starter
Educatielevel:VMBO/MAVO
Contracttype:Tijdelijk
Salaris:13 – 13
Uren per week:20 – 20

Heb je interesse in deze vacature en wil je graag op deze functie solliciteren? Neem dan contact op met Tempo-Team via solliciteren-hospitality@tempo-team.nl of 657506418. Of bezoek hun website onbekend.

Deel de vacature:

Redactie Nijmegenleeft

Leuk dat je een van de recent geplaatste vacatures hebt geopend via de nijmegenkrant. Hopelijk vind je een baan die bij je past en waar je gelukkig van wordt!

  1. Vacatures nijmegen
  2. Medewerker catering Tempo-Team 03-05-2024

Bekijk ook andere vacatures