Vacature Cateringmedewerker Heumensoord

Cateringmedewerker Heumensoord in Nijmegen

Functieomschrijving

Stel je voor: 7000 militairen uit 30 landen, veel eten en een goede sfeer. De Nijmeegse Vierdaagse! Hier ga jij aan de slag als catering medewerker op Kamp Heumensoord. Klinkt leuk toch? Check snel de rest!

Wat bieden wij jou
  • Beloning: € 18,01 per uur, Ka-Ching!
  • Werkplek: Uniek en gezellig!
  • Fun: Met 7000 hongerige militairen, dat komt goed!
  • Werkplezier: Fijne en behulpzame collega's!
  • Uren: Jij kiest, van 8 tot en met 19 juli!
Wie ben jij

Als cateringmedewerker ben jij gastvrij. Jij krijgt een grote glimlach van blije mensen. Wel handig als:

  • Jij in de buurt woont of je het leuk om te blijven slapen op het terrein;
  • Woon je in de buurt? Dan is een fiets of scooter handig om op het terrein te komen;
  • Jij een VOG kan aanvragen, je komt niet zomaar op militair terrein 😉
Wat ga je doen

Jij gaat aan de slag als catering medewerker op Kamp Heumensoord. Een mobiele kazerne waar tijdens de Vierdaagse 7000 militairen overnachten en eten. Het wordt gezellig en leuk dat beloven we.

Samen met jouw collega's ben jij, in de eettent, verantwoordelijk voor het eten en drinken. Je maakt eten klaar, vult buffetten bij en serveert eten uit achter de counter. Uiteraard is er ook ruimte voor een praatje met de militairen. Gezellig! Verder ruim je tafels af, leeg je prullenbakken en help je in de spoelkeuken. Super veel afwisseling dus.

Dit toffe evenement loopt van 8 tot en met 19 juli, de militairen blijven wat langer dan de Vierdaagse duurt. Er zijn verschillende diensten, in de ochtend, middag, avond en nacht. Ben je alleen een dagdeel beschikbaar? Geen probleem! Wij houden rekening met jouw beschikbaarheid.

Kom je niet uit de buurt van Nijmegen? Dan kun je op het terrein blijven slapen. Het terrein is helaas niet met het ov of de auto bereikbaar.

Waar ga je werken

Jij gaat aan de slag bij Paresto, dé cateraar van Defensie, op Kamp Heumensoord net buiten Nijmegen (Malden). De militairen die meelopen met de Vierdaagse blijven hier slapen, feesten en eten. Voor, tijdens en na de Vierdaagse verblijven hier 7000 militairen uit 30 landen. De sfeer is goed! Afhankelijk van de dienst kun je militairen uitzwaaien of juist verwelkomen als zij weer terugkomen.

Sollicitatie

Klinkt dit super leuk en wil je graag meehelpen tijdens de Nijmeegse Vierdaagse? Solliciteer dan meteen en je kan in juli aan de slag!

Uiteraard staat deze vacature open voor iedereen die zich hierin herkent. Sollicitatieprocedure

Je solliciteert via Tempo-Team, leuk! Om je sollicitatie af te ronden, maak je de eerste keer eenvoudig een account aan. Via je 'mijn Tempo-Team' account log je gemakkelijk in en solliciteer je de volgende keer nog eenvoudiger. Daarnaast vind je in je account de voortgang van je sollicitatie(s) en je persoonlijke gegevens. Dé manier dus om de best passende baan te vinden!Functie:catering medewerker b
Startdatum:03-05-2024
Ervaring:Starter
Educatielevel:VMBO/MAVO
Contracttype:Tijdelijk
Salaris:18 – 18
Uren per week:24 – 24

Heb je interesse in deze vacature en wil je graag op deze functie solliciteren? Neem dan contact op met Tempo-Team via solliciteren-hospitality@tempo-team.nl of 657506418. Of bezoek hun website onbekend.

Deel de vacature:

Redactie Nijmegenleeft

Leuk dat je een van de recent geplaatste vacatures hebt geopend via de nijmegenkrant. Hopelijk vind je een baan die bij je past en waar je gelukkig van wordt!

  1. Vacatures nijmegen
  2. Cateringmedewerker Heumensoord Tempo-Team 03-05-2024

Bekijk ook andere vacatures