Vacature Verkoopmedewerker

Verkoopmedewerker in Nijmegen

Verkoopmedewerker

Vind jij het leuk om actief klanten te benaderen en ben jij een echte aanpakker? Lijkt het je leuk om je ook te verdiepen in de technische aspecten van onze Boels producten? Dan is de functie van verkoopmedewerker bij Boels Nijmegen-Noord iets voor jou!

Nijmegen 40 uur MBO Een klein, gezellig team in het filiaal bij de Hornbach op het terrein

Verkoopmedewerker

Nijmegen 40 uur MBO Een klein, gezellig team in het filiaal bij de Hornbach op het terrein

Dit ga je doen

Als verkoopmedewerker bij Boels heb je enorm veel diverse verantwoordelijkheden. Je bent het eerste aanspreekpunt voor de klant achter de balie, maar ook telefonisch of per mail. Jij denkt mee met de klant en voorziet hen op basis van de behoefte van het perfecte verhuuradvies en informatie. Nadat duidelijk is welke machines en materialen de klant nodig heeft voor zijn/haar project of klus, stel je het verhuurcontract tussen de klant en Boels op. Je spreekt af wanneer de machines en materialen opgehaald of gebracht kunnen worden en wanneer deze teruggebracht of opgehaald worden. Vervolgens verwerk je de orders. Ook ben je verantwoordelijk voor het innemen van de machines die terug gebracht worden. Jij checkt of de spullen nog naar behoren werken en nergens kapot en beschadigd zijn en voert eventueel kleine reparatie werkzaamheden uit.

Het unieke aan deze functie is dat ons depot op het terrein van de Hornbach staat. Dat betekent dat er zowel zakelijke als particuliere klanten bij je komen huren. Daarom zijn we ook op zaterdag open, van 08:00 - 14:00 uur. Samen met de collega's uit de regio rouleer je de zaterdag-shift. Jouw eigen team in Nijmegen-Noord bestaat uit in totaal drie collega's. Jouw Depot Manager, jijzelf en een (parttime) collega.

Dat zorgt ervoor dat je veel van elkaar kunt leren en met elkaar optrekt. Daarnaast heb je ook regelmatig contact met collega's uit omliggende filialen.

CRE employee Boels Rental at computer with colleague wide

Dit bieden wij

 • Een brutomaandsalaris tussen €2.318,- en €2.905,- op basis van 40 uur;
 • Een bonusregeling;
 • 28 verlofdagen per jaar en de mogelijkheid om 5 dagen bij te kopen;
 • Reiskostenvergoeding woon-werkverkeer;
 • De mogelijkheid om jezelf te ontwikkelen met trainingen, opleidingen en coaching;
 • Korting op je fitnessabonnement of op een weekendje weg;
 • Huren bij Boels met personeelskorting.

Boels, join our orange family

Een grote bouwplaats, een festivalterrein of het nieuwe terras in de tuin van je buurman; je hebt onze oranje machines vast wel eens gezien. Wij zijn Boels: één van de grootste verhuurbedrijven van Europa. Als familiebedrijf hechten we veel waarde aan persoonlijke betrokkenheid en een fijne werksfeer. Bij ons ben je geen nummer. We willen je leren kennen en helpen je te groeien. Want ondanks dat we zijn gegroeid tot een internationaal bedrijf, blijven we altijd een hechte oranje familie met een regionaal karakter. Waarin je gesteund wordt door een betrouwbaar familiebedrijf, de ruimte krijgt om te groeien, vernieuwen en vergroenen. Zolang je het maar oranje houdt natuurlijk.

Wat breng jij mee

 • Een mbo-werk- en -denkniveau;
 • Leergierigheid en een aanpakkers-mentaliteit
 • Een klantgerichte instelling en gemotiveerde werkhouding;
 • De interesse om je te verdiepen in de machines en materialen die we verhuren;
 • Je spreekt en schrijft goed Nederlands.

Sollicitatieproces

Alles wat je moet weten over ons sollicitatieproces

Is deze positief? Dan nemen we telefonisch contact met je op voor een eerste kennismaking.

Is er een match? Dan kom je op gesprek.

Gesprek bij Boels

Maak kennis met je toekomstige leidinggevende en je werkplek. Wij vert meer over de functie en er is ruimte voor al jouw vragen. Natuurlijk gaan we in op jouw werkervaring en ontdek jij of Boels bij jou past.

Contract

Zijn we allebei enthousiast? Dan ontvang jij een contract aanbod met een passend salaris en onze arbeidsvoorwaarden. Ga je akkoord, dan maken we je contract in orde en stuur je dit ondertekend terug.

Start jouw baan bij Boels

Volg group.boels.comFunctie:verkoopmedewerker
Startdatum:07-06-2024
Ervaring:Ervaren
Educatielevel:MBO
Contracttype:Vast
Salaris:2318 – 2905
Uren per week:40 – 40

Heb je interesse in deze vacature en wil je graag op deze functie solliciteren? Neem dan contact op met Boels Rental via onbekend of onbekend. Of bezoek hun website onbekend.

Deel de vacature:

Redactie Nijmegenleeft

Leuk dat je een van de recent geplaatste vacatures hebt geopend via de nijmegenkrant. Hopelijk vind je een baan die bij je past en waar je gelukkig van wordt!

 1. Vacatures nijmegen
 2. Verkoopmedewerker Boels Rental 07-06-2024

Bekijk ook andere vacatures