Vacature Vakantiebaan Vierdaagse

Vakantiebaan Vierdaagse in Nijmegen

Functieomschrijving

Een super toffe vakantiebaan? Zoek niet verder! Jij gaat als catering medewerker aan de slag tijdens de Nijmeegse Vierdaagse. Op Kamp Heumensoord! Super vet! Een geweldige vakantiebaan waar gezelligheid, lekker eten en een topsfeer samen komen. Lees snel verder hoe je jouw zomer een stuk leuker kan maken!

Wat bieden wij jou
 • € 18,01,- per uur! Top!
 • Een fantastische werkplek!
 • 7000 hongerige militairen!
 • 8 tot en met 20 juli
 • Een heerlijke vakantiebaan!
 • Te gekke collega's!
Wie ben jij

Geen ervaring? Geen probleem! Enthousiasme vinden wij veel belangrijker. Verder:

 • Woon je in Nijmegen of omgeving
 • Ben je in het bezit van een fiets of scooter
 • Kun je een VOG aanvragen
Wat ga je doen

Tijdens deze toffe zomerbaan ga jij aan de slag op Kamp Heumensoord. Hier overnachten , eten en feesten 7000 militairen uit 30 verschillende landen. Hier wil je bij zijn!

Samen met jouw collega's maak jij er een toptijd van. Jullie leggen de militairen echt even in de watten. Je vult buffetten bij en serveert lekkere gerechten uit. Je maakt de tafels schoon en brengt karren met gebruikte vaat weg. Natuurlijk is er ook tijd voor een gezellig babbeltje met de militairen.

Kamp Heumensoord is open van 8 tot en met 20 juli. Tijdens deze dagen zijn er ochtend, middag, avond en nachtdiensten. Laat ons weten wanneer je wil werken en op welke tijden. Dan regelen wij de tofste diensten voor je!

Waar ga je werken

Tijdens deze vakantiebaan ga je aan de slag bij Paresto. Dé cateraar van Defensie! Je werkt op Kamp Heumensoord net buiten Nijmegen (Malden). De militairen die meelopen met de Vierdaagse blijven hier slapen, feesten en eten. Voor, tijdens en na de Vierdaagse verblijven hier 7000 militairen uit 30 landen. De sfeer is goed! Afhankelijk van de dienst kun je militairen uitzwaaien of juist verwelkomen als zij weer terugkomen.

Sollicitatie

Zie jij jezelf al het terrein af wandelen met een lekker salaris op zak? Dit is je kans! Solliciteer direct op deze vakantiebaan, dan spreken we elkaar snel om dit in orde te maken!

Uiteraard staat deze vacature open voor iedereen die zich hierin herkent. Sollicitatieprocedure

Je solliciteert via Tempo-Team, leuk! Om je sollicitatie af te ronden, maak je de eerste keer eenvoudig een account aan. Via je 'mijn Tempo-Team' account log je gemakkelijk in en solliciteer je de volgende keer nog eenvoudiger. Daarnaast vind je in je account de voortgang van je sollicitatie(s) en je persoonlijke gegevens. Dé manier dus om de best passende baan te vinden!Functie:catering medewerker b
Startdatum:03-05-2024
Ervaring:Starter
Educatielevel:VMBO/MAVO
Contracttype:Tijdelijk
Salaris:18 – 18
Uren per week:24 – 24

Heb je interesse in deze vacature en wil je graag op deze functie solliciteren? Neem dan contact op met Tempo-Team via solliciteren-hospitality@tempo-team.nl of 657506418. Of bezoek hun website onbekend.

Deel de vacature:

Redactie Nijmegenleeft

Leuk dat je een van de recent geplaatste vacatures hebt geopend via de nijmegenkrant. Hopelijk vind je een baan die bij je past en waar je gelukkig van wordt!

 1. Vacatures nijmegen
 2. Vakantiebaan Vierdaagse Tempo-Team 03-05-2024

Bekijk ook andere vacatures