Vacature Barista

Barista in Nijmegen

Compass Group logo

Over ons

Barista

Weekenden en schoolvakanties vrij!

Nijmegen

€2.234 - €2.618

Barista

24 - 36 uur

Barista

Nijmegen

Barista

€2.234 - €2.618

24 - 36 uur

De perfecte latte macchiato, flat white of cappuccino. Of gewoon een lekkere kop zwarte koffie of espresso. Jij weet precies hoe je die maakt. Of weet je het nog niet? Geen probleem, dan leer je het mooie vak van Barista gewoon bij Compass Group.

Wat ga je doen?

Onze gasten verrassen met de lekkerste soorten koffie en thee. Van chai tea latte tot dubbele espresso. En nu je toch bezig bent verkoop je er ook meteen iets lekkers bij. Denk aan muffins, smoothies, sandwiches, heerlijke (gezonde) snacks of salades. Ondertussen maak je een spontaan praatje met de mensen en feliciteer je een vaste gast omdat je weet dat deze vandaag jarig is. Juist dit contact met de gasten tovert een glimlach op jouw gezicht. De perfecte service en kwaliteit staat voorop als jij:

 • diverse soorten koffie en thee bereidt.
 • gasten adviseert op het gebied van smaken en varianten.
 • achter de kassa werkt.
 • jouw werkplek en de ruimte erom heen schoonhoudt en opruimt.
Je werkdagen zijn van maandag tot en met vrijdag van 08.30 uur tot 17.00 uur. Weekenden en schoolvakanties ben je vrij.

Het Team

Samen met onze medewerkers kunnen we uitstekende service bieden en goede resultaten neerzetten. Daarom werken we bij Compass Group graag samen met getalenteerde mensen. Mensen die van elkaar verschillen en op die manier waardevol zijn voor de organisatie. En mensen die plezier beleven aan samenwerken. Omdat samenwerken dé manier van werken is bij Compass Group.Op jouw locatie kan je rekenen op de samenwerking met jouw team. Andersom kunnen zij op jou vertrouwen.

Wat bieden we jou?

Er kan veel bij Compass Group. Denk bijvoorbeeld aan de kans om jezelf te ontwikkelen en jouw talenten verder te ontdekken. Daar blijft het niet bij. Ook bieden we je een mooi pakket aan arbeidsvoorwaarden, volgens deel B van de cao voor de Contractcateringbranche (cao Hospitality):

 • een bruto uurloon tussen de €13,57 en €15,90, afhankelijk van de ervaring die je hebt. Dit wordt elke maand op de 26ste uitbetaald (of op de vrijdag voor de 26ste als dit in het weekend valt).
 • direct een vast contract.
 • 8% vakantiegeld. Dit krijg je elk jaar in de maand mei.
 • 25 vakantiedagen. Op basis van een 38-urige werkweek en per jaar.
 • een vergoeding voor jouw reiskosten. Hiervoor kijken we samen naar de afspraken die er zijn.
 • de mogelijkheid voor een lunchregeling.
 • een pensioenregeling.
 • korting op diverse verzekeringen. Denk aan korting op jouw inboedelverzekering, op aanvullende ziektekostenverzekering (Menzis) of op een autoverzekering (AON).

Wie ben jij?

We zijn benieuwd naar wie jij bent. Wat maakt jou tot dé Barista die van deze baan een succes maakt? Herken jij je in onderstaande punten? Onze deur staat voor je open!

 • je zet graag een extra stap voor jouw gasten en collega's.
 • je geniet ervan steeds weer nieuwe smaken en aroma's te creeren. Ook als je hier nog geen ervaring mee hebt maar het wel graag wil leren dan ben je van harte welkom.
 • Je biedt service met een glimlach.

Over Ons

Compass Group is de grootste van de wereld in catering en ondersteunende diensten. In 45 landen leveren en ontwikkelen we originele en vernieuwende oplossingen. Dit doen we samen met meer dan 500.000 collega's. Elke minuut van de dag leveren we onze services aan letterlijk miljoenen mensen uit de hele wereld. Dat doen we met plezier en zo goed mogelijk.In Nederland werken we samen met ongeveer 2.700 verschillende collega's. Dit doen we op 700 plekken door heel het land. Van bedrijfsrestaurants tot horecagelegenheden. Tijdens sportwedstrijden en culturele evenementen.

Copra

Senior Corporate Recruiter a.i.Functie:barista
Startdatum:28-05-2024
Ervaring:Ervaren
Educatielevel:MBO
Contracttype:Vast
Salaris:2234 – 2618
Uren per week:24 – 36

Heb je interesse in deze vacature en wil je graag op deze functie solliciteren? Neem dan contact op met Compass Group via onbekend of onbekend. Of bezoek hun website onbekend.

Deel de vacature:

Redactie Nijmegenleeft

Leuk dat je een van de recent geplaatste vacatures hebt geopend via de nijmegenkrant. Hopelijk vind je een baan die bij je past en waar je gelukkig van wordt!

 1. Vacatures nijmegen
 2. Barista Compass Group 28-05-2024

Bekijk ook andere vacatures