Mandy de Wit debuteert met indrukwekkend boek

In ‘De reis naar je werkelijke Zelf’ neemt de Cuijkse schrijfster Mandy de Wit de lezer mee in de zoektocht naar haar werkelijke Zelf. Het boek geeft duidelijke handvaten voor iedereen die de confrontatie met zijn eigen ego durft aan te gaan. In heldere bewoordingen helpt zij de lezer om zelf de weg te volgen naar liefde en vrijheid.

Tijdens een jarenlange zoektocht naar haar werkelijke Zelf besloot Mandy de Wit (38) haar ervaringen te delen met anderen. Met vallen en opstaan realiseerde zij zich steeds meer dat haar ego en de persoon die ze dacht te zijn een illusie was en niet klopte met de werkelijkheid. Het loslaten van blokkades en de identificatie met haar ego zorgt ervoor dat ze steeds meer haar werkelijke Zelf kan ZIJN.

De belangrijkste boodschap die zij in haar boek ‘De reis naar je werkelijke Zelf’ aan haar lezers wil meegeven, is dat de kracht van iedere individuele bewustzijnsgroei bijdraagt aan een uiteindelijke transformatie van het collectieve ego-bewustzijn dat gepaard gaat met ruzies, geweld en oorlogen naar een collectief Godsbewustzijn, waarin we kunnen leven in liefde, vrede en vrijheid op weg naar onze bestemming.

‘De reis naar je werkelijke Zelf’ verschijnt op woensdag 9 maart en is verkrijgbaar bij Bol.com of te bestellen via www.mandydewit.nl.

Share this article

Bessie Cooper

Venenatis pulvinar nunc arcu lorem ornare dictum ipsum. Ante at condimentum diam a aliquet eget amet massa tempor.

Amet id aliquet enim tempor amet lacus

Dolor lectus dui a odio. Faucibus viverra massa molestie nunc odio ut. Volutpat nunc euismod diam in lobortis.