Man verdacht van diefstal of heling in Nijmegen

Nijmegen – Agenten hebben dinsdagavond op de Van Spaenstraat een 43-jarige Nijmegenaar aangehouden. Hij wordt verdacht van diefstal, inbraak of heling.

Tijdens surveillance in de wijk Galgenveld in het kader van inbraakpreventie zagen agenten dinsdagavond een man op een fiets. Deze man, een 43-jarige Nijmegenaar, was bij de politiemensen bekend met betrekking tot diefstallen en drugs gerelateerde zaken. De man had op dat moment geen tas bij zich.

Korte tijd later zagen de agenten de man opnieuw rijden op de Fransestraat. Op dat moment had hij een opvallende schoudertas bij zich. Ze besloten om de man te controleren. Bij het zien van de politieauto probeerde de man snel weg te fietsen en reed de Van Spaenstraat in. Toen de politiemensen de auto hadden gekeerd en de Van Spaenstraat in reden leek de man verdwenen te zijn. Ze troffen de verdachte aan in de tuin van een woning waar hij zich achter de struiken had verstopt. Ook werd in de tuin de blauwe schoudertas aangetroffen. Daarin zaten, naast een breekijzer, een Play-station en een laptop.

De verdachte is aangehouden op verdenking van diefstal of heling. Onderzocht wordt waar de goederen die hij bij zich had vandaan komen.

Deel dit artikel

Amet id aliquet enim tempor amet lacus

Dolor lectus dui a odio. Faucibus viverra massa molestie nunc odio ut. Volutpat nunc euismod diam in lobortis.