Man op de vlucht voor zijn belagers

Nijmegen – Vrijdagavond heeft de politie drie personen in Nijmegen aangehouden. De drie, een 25 en een 26-jarige man en een 31-jarige vrouw uit Nijmegen worden verdacht van zware mishandeling van een 26-jarige plaatsgenoot.

De politie kreeg vrijdagavond een melding om te rijden naar de Zwaluwstraat in Nijmegen. Daar zou een man, het naar later bleek 26-jarige slachtoffer, bij een woning staan en door anderen achterna worden gezeten. De politie ging met meerdere eenheden naar de opgeven locatie. Daar troffen zij inderdaad de heftig bloedende man aan. Hij zou zijn mishandeld door enkele personen en bij zijn vlucht voor zijn belagers door een ruit zijn gesprongen, waarbij hij enkele snijwonden opliep. De man is voor behandeling van zijn verwondingen naar het ziekenhuis overgebracht.

De politie heeft de 26-jarige man en de 31-jarige vrouw vrijdag in de loop van de middag vrijgelaten. Onderzoek wees uit dat zij niet als verdachten konden worden aangemerkt. De politie sluit meerdere aanhoudingen niet uit en zet het onderzoek voort.

Deel dit artikel

Amet id aliquet enim tempor amet lacus

Dolor lectus dui a odio. Faucibus viverra massa molestie nunc odio ut. Volutpat nunc euismod diam in lobortis.